Drotár Adrienn, a hajdúszoboszlói politikusnő nem vonul vissza

Forrás: Hajdúszoboszló Tv -
Drotár Adrienn visszatérés Hajdúszoboszló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dotár Adriennt egy stúdióbeszélgetés repítette a csúcsra, ami miatt rengeteg negatívumot kapott. Akkor eldöntötte, hogy befejezi a politizálást, most mégis visszatért, hiszen "a terveit saját magától akarja megmutatni".

Rengeteg emberhez eljutott a hajdúszoboszlói Drotár Adriennel készült stúdióbeszélgetés, amiben a Magyar Gazdák és Polgárok Pártját mutatta be. Igaz, - állítása szerint a lámpaláz miatt - mondandójából alig lehetett kihámozni, hogy pontosan milyen programot követ a párt, vagy éppen miből finanszírozzák a működését.

Drotár Adrienn visszatér Forrás: Hajdúszoboszló Tv

Annyit mindenesetre megtudhattunk, hogy hasonlít a az egykori Torgyán-politikához, de mégsem.

"Hasonló, lehet mondani, de nem az, tehát teljesen más. Eltérő tőle"

- hangzott akkor a magyarázat. Az ilyen és ehhez hasonló kijelentések miatt rengeteg kritikát kapott az amúgy fogtechnikusként és ingatlanosként is dolgozó hölgy. Az első reakciója az volt, hogy visszavonul, de meggondolta magát.

Drotár Adrienn tovább politizál Forrás: Youtube

"Úgy érzem, szeretnék maradni, mert fogok küzdeni és harcolni azért, mert úgy gondolom, tenni kell a hazáért, és az emberekért" - mondta Drotár Adrienn, aki nagyon sajnálja, hogy sok negatív kritika érte, de szerinte kapott pozitív visszajelzéseket is. "Nem vagyok tévésztár, nem politikusnak születtem, nem is tanultam ezt. Valaki évekig, egyetemen tanulják 5 évig ezt, hogy politikus legyen, én

az egyszerűségemmel akarom megmutatni az embereknek azt, hogy tudok segíteni. Vannak terveim, amiket saját magamtól akarok megmutatni"

- mondta a politikusnő. Hozzátette, rengetegen keresik meg, ezért is marad.

"Rengeteg megkeresésem van, ez is tartott ahhoz a célhoz, hogy maradjak"

- mondta Drotár Adrien, aki továbbra is családokat akar segíteni. "Szeretném, ha csatlakoznának hozzám olyan emberek, ahol többgyermekes családok vannak, és én szeretném őket megadományozni" - erről szól tehát a politikusnő programja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.