egyéjszakás kaland Majka Az 50 milliós játszma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nagyszájú versenyzővel akadt dolga Majkának a legutóbbi 50 milliós játszmában. Sikerült nagyon zavarba hozniuk a sokat látott műsorvezetőt, ugyanis egyéjszakás kalandot ajánlottak fel neki élő adásban.

Nem volt egyszerű estéje Majkának, hiába tapasztalt már meg sok mindent a műsorvezető, két hölgynek sikerült alaposan megizzasztania. Az 50 milliós játszmában szereplő Márti és Klári teljesen lefárasztották a rappert, ráadásul jól zavarba is hozták.

Egyéjszakás kalandot ajánlottak neki élő adásban!

Így reagált Majka az ajánlatra Forrás: TV2

"Elfogyasztottam két férjet, két élettársat, aztán voltak még ilyen futó kalandok, de egyéjszakás nem" - mondta Klári, majd hozzátette, hogy azért nem zárkózik el a dologtól. "De téged azért elvinnélek" - mondta a hölgy, ezzel alaposan zavarba hozva a műsorvezetőt, aki a játék végére ki is feküdt.

A két hölgy végül 1 millió forintot nyert, Majka pedig végre fellélegezhetett.

"Amíg újra kipakoljuk a pénzt, addig két csendes játékosért imádkozom, férfiakért"

- mondta Majka, mielőtt behívta volna a következő versenyzőket.

Kényszerből vette el Dianát Károly herceghttp://www.life.hu/sztarok/20170222-kenyszerbol-vette-el-diana-hercegnot-karoly-herceg.htmlKároly herceg könyvben vallott arról, hogy apja nyomására vette feleségül Diainát. TV + SztárokOrigoTeréz körúti robbantás: nem tudni, P. Lászlónak mi volt az indítékahttp://www.life.hu/sztarok/20170221-nem-tudni-mier-robbantott-aterez-koruton-p-laszlo.htmlHiába tett részletes beismerő vallomást az eddigi gyanúsított P. László, az nem derült ki, hogy miért követte el a bűncselekményt. Nem világos, mi vette rá. TV + SztárokOrigo38 éves lett Jennifer Love Hewitthttp://www.life.hu/sztarok/20170221-ma-van-jennifer-love-hewitt-szuletesnapja.htmlMa van 38 éve, hogy Jennifer Love Hewitt a világra jött: Isten éltesse sokáig! TV + Sztárok--Ilyen tervekkel indul az Eurovízión Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20170221-ilyen-tervekkel-indul-az-eurovizios-dalfesztivalon-papai-joci.htmlPápai Joci az Origo című dalával indul a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon. A TV2 Megasztár című műsorában feltűnt énekes a Mokkában elárulta, egyszerre szeretné képviseli a romákat és a magyarokat.TV + SztárokOrigoMajka kifakadt: Nincs balhé A Dal körülhttp://www.life.hu/sztarok/20170221-majka-kifakadt-nincs-balhe-a-dal-korul.htmlSzombaton éjszaka Majka a Facebookján fejezte ki örömét, hogy Pápai Joci megy az Eurovízióra. Tóth Gabi és Tóth Vera nem titkolták csalódottságukat, hogy Gabi nem került be az első négybe. Az énekesnő rajongói pedig petíciót írtak alá. A témában az egyik zsűritag, Frenreisz Károly is megszólalt, Majka pedig újra a Facebook-oldalán kommentálta a történteket. TV + Sztárok--A Konyhafőnök celeb: Gáspár Bea és Szabó Győző is megmutatja tudását http://www.life.hu/sztarok/20170221-gaspar-bea-es-szabo-gyozo-is-foz-a-konyhafonok-celebben.htmlAz RTL Klubon nagy sikerrel futó Konyhafőnök ismét képernyőre kerül, de ezúttal nem civil emberek kápráztatnak el főzési tudásukkal, hanem celebek. Többek között Gáspár Bea, Szabó Győző és Csollány Szilveszter is megmutatja, mit tud fakanállal a kezében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.