Ezért nem kapta meg a jogosítványt Sarka Kata

Forrás: Facebook -
Sarka Kata forgalmi vizsga jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, hogy Sarka Kata milyen apróság miatt nem tudta teljesíteni a forgalmi vizsga követelményeit: egy interjúban elárulta a bukás okát.

Sarka Kata szívesen vezet, hiszen jól érzi magát az autóban, nem is beszélve a gyermekeiről, akik kifejezetten szórakoztatónak tartják a sztáranyukával történő utazást.

Sarka Katának nem sikerült elsőre a forgalmi vizsgája Forrás: Facebook

A 30 éves szexi modell szerint azért élvezetes a közös autókázás, mert minden alkalommal a kicsik kedvenc zenéi szólnak, Kata pedig rendszeresen táncra is perdül. Arról is szó esett, hogy a kétgyermekes édesanya elsőre megbukott a forgalmi vizsgán, mert

nem tudott különbséget tenni jobbra és balra fordulás között.

"Azt mondták, hogy a lámpánál kanyarodjak balra, és akkor hirtelen nem tudtam, melyik a bal" - vallotta be a televíziós interjúban a sztár.

Lagzi Lajcsi saját temetésére készülhttp://www.life.hu/sztarok/20170223-lagzi-lajcsi-sajat-temeteset-tervezi.htmlGalambos Lajos semmit sem bíz a véletlenre, még saját temetését is előre megtervezi ügyvédje segítségével... TV + SztárokOrigoTücsi és Sofron István kapcsolata tökéleteshttp://www.life.hu/sztarok/20170223-ilyen-tucsi-es-sofron-istvan-kapcsolata.htmlMár nyár óta tart Tücsi és Sofron István kapcsolata, de csak karácsonykor vállalták fel a nyilvánosság előtt. Kiderült, hogy köztük minden egy csapásra működött, bár az első lépést Tücsinek kellett megtennie. TV + Sztárok--Eminemtől Amy Winehouse-ig: sztárok, akik droggal küzdöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-sztarok-akik-rendszeresen-drogoztak.htmlÍme néhány híresség, akik komolyan szenvedtek valamilyen függőségtől. Közülük sokan életüket veszítették, de olyan is van, aki győzött a szenvedélyével szemben. TV + SztárokOrigoKate Hudson a vagány és játékos pasikat szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20170223-kate-hudson-a-vagany-rosszfiukra-bukik.htmlKate Hudson bevallotta, hogy milyen férfiakat tart vonzónak, és azt is megtudtuk, hogyan viszonyul az ismerkedéshez. TV + Sztárok--Válásáról beszélt Nemcsák Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20170223-nemcsak-karoly-a-valasarol-beszelt.htmlNemcsák Károly magánélete a válása miatt az érdeklődés középpontjába került. Most őszintén mesélt arról, hogy élte meg ezt a helyzetet, mennyiben nehezítette meg az életét. TV + SztárokOrigoKasza Tibi születésnapját ünneplihttp://www.life.hu/sztarok/20170223-kasza-tibi-szuletesnap-eloben-meselt-nyaralasarol.htmlKasza Tibi ma töltötte be a 39. életévét. Boldog születésnapot kívánunk neki! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.