Kulcsár Edina lesz Sarka Kata váltótársa

Forrás: Marton Szilvia,Mudra László/Origo -
Sarka Kata műsorvezető Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina életében helyreállt a rend: egészséges, és új munkája is van.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Kulcsár Edina életében mostanában összegyűltek a problémák. Sorra küzdött különféle betegségekkel: csomókat találtak a mellében, és még operáción is átesett. Ráadásul megszüntették az Aktív című tévés produkciót, vagyis Edina elveszítette a műsorvezetői állását.

Most azonban úgy tűnik, hogy véget ért a szerencsétlen időszak, ugyanis Edina újabb tévés állásajánlatot kapott, ezúttal Sarka Katától: a tervek szerint Edina lesz a kétgyermekes édesanya váltótársa az Élet-mód című műsorban.

Kulcsár Edina és Sarka Kata Forrás: Marton Szilvia,Mudra László/Origo

"Nem is gondolkodtam sokat a válaszon, azonnal igent mondtam Katának, akivel egyébként is jóban vagyunk. Ebben a műsorban megmutathatom, milyen a személyiségem, ráadásul az egészséges életmód is nagyon érdekel" – mesélte a csinos modell a Hot! magazinnak.

Merő véletlen, hogy Edinát vasárnap láthatjuk először a képernyőkön, pont aznap, amikor a névnapját is ünnepli. Úgy tűnik, számára már meg is van az ünnepi ajándék az élettől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.