Justin Trudeau, a kanadai miniszterelnök fenekét mindenki szereti

Forrás: AFP/David Boily -
fenék Justin Trudeau Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok minden miatt imádják az emberek a kanadai miniszterelnököt, a teljesség igénye nélkül elsősorban azért, mert jóképű, családcentrikus, belevaló és feminista. Na meg azért is, mert kerek a feneke! Justin Trudeau visszavonhatatlanul a nő kedvenc vezetője lett.

Valószínűleg soha nem volt még olyan népszerű egy miniszterelnök, mint a kanadai, főleg a nők körében. Ő testesíti meg a tökéletes férfit, hiszen erős vezető egyéniség, de nem kemény akarnok, ráadásul rengeteg nővel dolgozik együtt. Elfogadó, családcentrikus és jóképű is, és az edzést sem hanyagolja el. Ez persze meg is látszik a testén, főként, ha feszes nadrágban ácsorog.

Justin Trudeau hátsóját nem tudják feledni a Twitterezők Forrás: AFP/David Boily

Már korábban is felfigyeltek arra, hogy milyen szemet gyönyörködtető hátsója van Kanada első emberének, de ez a rajongás nem csillapodott. A Twitterezők előszeretettel osztanak meg képeket Justin Trudeau hátsójáról, amire vetett egyetlen pillantás szinte mindenre gyógyírt jelent: a hétfőre vagy éppen a rossz hírekre. Az kideríthetetlen, hogy hol sikerült ilyen szép szögből lőni a miniszterelnökről a fotót, de az tény, hogy a feszes nadrág és a póz is kiemeli Justin Trudeau formás hátsóját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.