Bikiniben fürdött a jeges tengerben Lorraine Kelly műsorvezető - Videó!

Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt -
tenger Lorraine Kelly bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házassági évfordulóját ünnepelte a brit Lorraine Kelly, de nem ám egy napsütötte tengerparton, hanem a Déli-óceánnál. A műsorvezető nemcsak szemlélte a vizet, fogta magát, és meg is mártózott benne.

Méltó módon ünnepelte Lorraine Kelly a 25. házassági évfordulóját. Férjével úgy döntöttek, nem egy napfényes tengerparton, heverészéssel töltik ezt a jeles napot, hanem egy sokkal ridegebb vidéken. A Déli-óceánhoz utaztak, de ettől még a fürdőzés nem maradt el!

Az 57 éves műsorvezető nem félt megmártózni a jéghideg vízben Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

Ki tudja milyen indíttatásból, de a műsorvezető mindenképpen meg akart mártózni a szó szerint jeges vízben. Tette mindezt bikiniben! A bátor Lorraine az Antarktisz közelében meglehetősen sietősen mártózott meg a vízben, ami nem csoda, tekintve, hogy borzalmasan hideg volt, a testét pedig semmi nem fedte. Ettől függetlenül biztosan életre szóló élmény lehetett, amit nem sokan csinálnának utána.

Vásáry André hat év után szingli letthttp://www.life.hu/sztarok/20170228-vasary-andre-hat-ev-utan-egyedulallo-lett.htmlHat év után újra egyedül ébredni nem olyan könnyű, ezt tudja Vásáry André is, aki ennyi idő után lett szingli. A párja volt az, aki kimondta a végszót, ezt nem könnyen tudja feldolgozni az énekes. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi durván összeveszett Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20170228-lagzi-lajcsi-es-berki-osszevesztek.htmlÉgtelen haragra gerjedt Galambos Lajos, amikor felültette lánya, Bogi és Berki Krisztián... TV + Sztárok--Szulák Andreát nem hívták a Rapülők koncertjérehttp://www.life.hu/sztarok/20170228-szulak-andreat-nem-hivtak-a-rapulok-koncertre.htmlKét telt házas koncertet adott hétvégén a Rapülők, újra felelevenedhettek a '90-es évek. Sokan azonban hiányolták a produkcióból Szulák Andreát, aki közölte, őt senki nem hívta, és azt is sejti, hogy miért. TV + Sztárok--Molnár Anikó kiakadt Havas Henrik beszólása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170228-molnar-aniko-kiakadt-havasra.htmlHavas Henrik ezúttal Vajna Timin és Molnár Anikón köszörülte csípős nyelvét, utóbbi pedig éktelen haragra gerjedt... TV + Sztárok--Törőcsik Mari siratja egykori kollégáját, Berek Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20170228-torocsik-mari-siratja-egykori-berek-katalint.htmlVasárnap hunyt el Berek Katalin, a Nemzet Színésze, a Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész. Rengeteg kollégája gyászolja a színésznőt, köztük Törőcsik Mari is, aki még ma is emlékszik az első találkozásukra, és majd' megszakad a szíve a színésznőért. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNagy Ferót megcsalta élete első barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170227-nagy-ferot-megcsalta-elso-baratnoje.htmlNagy Feró már fiatalkorában is nagyon tudott csajozni, volt egy lány azonban, aki elcsavarta fejét. Szerelmes lett, de a lány csúnyán átejtette: megcsalta őt, ami nagy törés volt a zenész életében, de azért nem búslakodott sokáig. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.