Kelemen Anna is beszólt Havas Henriknek

Forrás: Facebook/Kelemen Anna -
vita Havas Henrik Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik néhány napja Vajna Timit véleményezte egyik posztjában, amiben Molnár Anikót és Kelemen Annát is megemlítette. Anikó még frissiben kommentelt a tanár úr posztja alá, Anna viszont várt egy kicsit, mielőtt kiosztotta a sztárt.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, Havas ezúttal a női celebeket sem kímélte. Vajna Timinek akart elsősorban beszólni, ám ennek az lett a vége, hogy magára haragította Molnár Anikót, aki először elküldte őt melegebb égtájakra, majd csalódottságáról számolt be saját közösségi oldalán.

Kelemen Anna máig várt a válasszal,

amit a tőle megszokott hangnemben el is mondott a Bors kérdésére.

Kelemen Anna Forrás: Facebook/Kelemen Anna

"Ki az a Havas? Számomra megszűnt létezni. Azt hittem, ezen már tíz éve túl vagyunk. Írt egy könyvet, de ebben is én voltam a lényeg. Valami újjal kellene előállnia. Nem tudom, mi történt vele, nem voltunk rosszban, de azért most megsértett!

Talán a férfiasságával akadnak már gondjai, jót tenne neki egy férfivitamin-kúra.

A gyógyszere látszólag már elgurult, így is, úgy is – reagált Kelemen Anna.

Ördög Nóra új műsoráról mesélhttp://www.life.hu/sztarok/20170301-ordog-nora-uj-musora-ma-strartol.htmlÖrdög Nóra műsora március 1-jén indul, és garantáltan meg fogja tornáztatni a rekeszizmainkat... TV + SztárokOrigoKiss Ramóna elárulta, miért távozott a Barátok köztből- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170301-kiss-ramona-elarulta-miert-hagyja-el-a-baratok-kozt-csapatat.htmlKiss Ramóna 16 évig erősítette a Barátok közt csapatát, mondhati a nézők szeme láttára cseperedett fel. Most viszont úgy érzi, eljött a búcsú ideje... TV + SztárokOrigoBaukó Éva szerelmes – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170301-bauko-evara-ratalalt-a-szerelem-video.htmlBaukó Éva hosszú ideig a szinglik táborát erősítette, ám ez két hónappal ezelőtt megváltozott: rátalált a szerelem, és boldogabb, mint valaha. TV + Sztárok--Kasza Tibi kedvese, Manker ezt is bevállalta - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170228-kasza-tibi-szerelme-fejreallt-duva-video.htmlKasza Tibi kedvese, Darai Andrea, vagy ahogy ő becézi, Manker egy igazán extrém dologra adta a fejét... TV + SztárokOrigoMolnár Anikó kiakadt Havas Henrik beszólása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170228-molnar-aniko-kiakadt-havasra.htmlHavas Henrik ezúttal Vajna Timin és Molnár Anikón köszörülte csípős nyelvét, utóbbi pedig éktelen haragra gerjedt... TV + Sztárok--Havas Henrik válaszolt Molnár Anikónakhttp://www.life.hu/sztarok/20170228-havas-valaszolt-molnar-anikonak.htmlHavas Henrik közösségi oldalán fejtette ki véleményét Vajna Timiről, amibe belekeverte Kelemen Annát és Molnár Anikót is. Az egykori Való Világ játékos dühösen reagált a posztra, Havas pedig rendhagyó módon válaszolt is...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.