Oscar-gála Nicole Kidman ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman szokásához híven úgy tündökölt a vörös szőnyegen, akár egy tökéletes porcelánbaba. Ki hinné, hogy még ő is keveredhet kínos szituációkba...

Vasárnap tartották a 89. Oscar-gálát Los Angelesben, Hollywoodban. A világsztárok körében ez az év egyik legrangosabb eseménye, amire már hónapokkal ezelőtt elkezdenek készülni.

A ruha, a kiegészítők, a sminkek, a hajak kiválasztása egy egész csapat hosszú munkája.

A fél világ árgus szemekkel figyeli ilyenkor a sztárokat, és nem kímélik őket, ha hibáznak. Ahogy a Life.hu is megírta, Jennifer Aniston bakija volt az első, ami kiderült az idei évben. Jen egy lélegzetelállító fekete estélyiben lépett a rivaldafénybe; a ruha és Jenni is tökéletesen néztek ki, mindössze egy baj volt: ez a ruha már tavaly augusztusban debütált Jennifer Lopez koncertjén.

Még fel sem ocsúdtunk ebből a kellemetlen helyzetből, máris itt a következő divatbaki:

Nicole Kidman Armani ruhája elszakadt a gálán.

Az alább látható videóból egyértelműen kiderül, hogy a világsztár egy háton pántos ruhában érkezett az Oscarra, ám egy nyakbakötősben távozott. Úgy tűnik, a pántok megadták magukat, így a sztárnak improvizálnia kellett, hogy ne kelljen idő előtt hazamennie.

Jenni és Nicole is tökéletesen oldották meg a helyzetet, a ruha duplikálása, illetve a pánt elszakadása természetesen nem az ő hibájuk. Mindenesetre elbeszélgetnénk azokkal a szakemberekkel, akik miatt ilyen kínos helyzetbe kerültek a színésznők.

Kelemen Anna is beszólt Havas Henriknekhttp://www.life.hu/sztarok/20170301-kelemen-anna-is-beszolt-havasnak-kommenthaboru.htmlHavas Henrik néhány napja Vajna Timit véleményezte egyik posztjában, amiben Molnár Anikót és Kelemen Annát is megemlítette. Anikó még frissiben kommentelt a tanár úr posztja alá, Anna viszont várt egy kicsit, mielőtt kiosztotta a sztárt. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra új műsoráról mesélhttp://www.life.hu/sztarok/20170301-ordog-nora-uj-musora-ma-strartol.htmlÖrdög Nóra műsora március 1-jén indul, és garantáltan meg fogja tornáztatni a rekeszizmainkat... TV + SztárokOrigoKiss Ramóna elárulta, miért távozott a Barátok köztből – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170301-kiss-ramona-elarulta-miert-hagyja-el-a-baratok-kozt-csapatat.htmlKiss Ramóna 16 évig erősítette a Barátok közt csapatát, mondhatni, a nézők szeme láttára cseperedett fel. Most viszont úgy érzi, eljött a búcsú ideje... TV + SztárokOrigoKaty Perry és Orlando Bloom szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170301-szakitott-katy-perry-es-orlando-bloom.htmlÉppen egy évvel ezelőtt jelentette be hivatalosan is kapcsolatát Katy Perry és Orlando Bloom, most pedig azt közölte a képviselőjük, hogy a pár különvált. TV + SztárokAFPÍgy dörgölte péniszét idegen nők hátsójához Usain Bolthttp://www.life.hu/sztarok/20170228-igy-dorgolte-peniszet-idegen-nok-hatsojahoz-usain-bolt-foto.htmlNem, nem a riói karneválon pajzánkodott Usain Bolt, olimpiai és világbajnok atléta. Ezúttal Trinidadban partizott.TV + Sztárok--Hiba történt: eltűnt Sarka Kata az Instagramrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170228-hiba-tortent-eltunt-sarka-kata-az-instagramrol.htmlSarka Kata rossz hírt közölt a rajongóival a Facebookon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.