Baleset történt A mi kis falunk forgatásán

Forrás: Rtl Klub -
baleset A mi kis falunk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub új sorozatának, A mi kis falunk című produkciónak forgatásán váratlan baleset történt: elszabadult egy traktor és a víz felé vette az irányt.

Debreczeny Csaba a kissé alkoholmámoros Szifont alakítja A mi kis falunk című sorozatban. Az 5. epizód forgatásakor egy traktoros jelenetnél nem tudott rendesen leparkolni a járművel a tóparton, így az megindult a víz felé és nem lehetett megállítani. A stábtagok és a traktor tulaja is próbálta menteni a menthetőt, ám a járgány végül a tóban landolt.

A mi kis falunk egyik jelentében elszabadult a traktor Forrás: Rtl Klub

"Nem volt kellemes érzés, amikor elindult a traktor hátrafelé a vízbe, nem állítanám, hogy halálfélelmem volt, mert arra sem volt időm, hogy felfogjam, mi történt. Amikor kijöttem a vízből, akkor fogtam fel, hogy akár nagyobb baj is lehetett volna"- mesélte a színész a Blikknek.

Hoppá: félmeztelenül tűnt fel a képernyőn az RTL Klub sztárja! (18+)

Bátran megmutatta gyönyörű idomait az RTL Klub sztárja, ami nem is csoda, hiszen tökéletes domborulatokkal büszkélkedhet. A mi kis falunk színésznője, Ripli Zsuzsi a szerep kedvéért vetkőzött le kollégái előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.