Kárász Róbert idegeit felőrli a sok munka: ezért folyton káromkodik

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Kárász Róbert ideg káromkodás munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárász Róbert nem tétlenkedik, a tévésnek rengeteg feladata van. Már túl sok is, ugyanis sosem tudja kialudni magát, ami a viselkedésén is meglátszik: rengeteget káromkodik, és egyre türelmetlenebb.

Nincs ideje Kárász Róbertnek pihenni. A TV2 után már az ATV reggeli műsorában szerepel, amihez persze korán kell kelnie, de ezen kívül is vannak munkái. A tévés energiáit teljesen kimerítik a napi teendők, ráadásul kialudni sem tudja magát, ami a viselkedésén is meglátszik.

Egyre türelmetlenebb, és már nem tudja türtőztetni magát, ha káromkodásról van szó.

Kárász Róbert idegeit felőrli a sok munka Fotó: Polyák Attila/Origo

"Néha, mint a kocsis, úgy beszélek. Ilyen voltam korábban is, csak előfordult, hogy jobban tudtam disztingválni. A korán kelés leterheli az ember idegrendszerét, ráadásul a műsorvezetés mellett mással is foglalkozom, így elaprózom magam. Ez azonban

még nem indulatkezelési probléma. Indulatosnak nem, de egyre türelmetlenebbnek érzem magam"

- mondta Kárász Robi a hot! Magazinnak, és hozzátette, nagyon nehéz mindig mindenhol ott lenni, és teljesíteni.

"A sok feladat bizony felőrli az idegeimet.

Akik a környezetemben élnek, azok a káromkodásaimat már fel sem veszik, mert tudják, hogy ilyen vagyok. Bár sajnálnám, ha valakit megbántanék ezzel. Az elmúlt hónapokban próbáltam odafigyelni, hogy kisportoljam magamból a napi stresszt, és természetesen mindig mindenkitől bocsánatot kérek" - mondta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.