Majka életéből hiányzik az alkohol

Forrás: TV2 -
alkohol Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka az elmúlt időszakban kicsit visszább vett a dorbézolásból: kevesebbet bulizik, és az alkoholtartalmú italok fogyasztását is mérsékelte.

Az ország egyik legnépszerűbb rappere néhány hónappal ezelőtt úgy döntött, saját érdekében kicsit szorít a gyeplőn, és kevesebbet mulatozik a fellépések után, no meg persze az alkoholból is csak mértékkel fogyaszt. Ahogy elmondta, csupán az egészsége megóvása miatt kellett picit fékezni, hiszen

annyit nem ivott és mulatozott, hogy az a kapcsolata vagy a munkája rovására ment volna.

Majka visszább vett a piálásból, de hiányzik neki Forrás: TV2

"Azért az nem igaz, hogy egy kortyot sem iszom, csak

a töményet ciderre, vagy esetleg borra cseréltem. És mértékkel.

A változás kizárólag magam miatt történt, soha nem ittam annyit, hogy ez a munkám vagy a kapcsolatom rovására ment volna. Egyszerűen azt érzem, hogy sok volt az elmúlt 15 év" – mesélte a Borsnak az ózdi hős.

A kérdésre pedig, hogy mennyire hiányzik neki a pia, nagyon határozottan és őszintén csak ennyit felelt: "Nagyon hiányzik!"

Nádai Anikó a kisfiának szenteli minden idejét – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170301-nadai-aniko-kisfiaval-tolti-minden-idjeet.htmlNádai Anikó élete fenekestül felfordult az utóbbi időben: szakított kisfia apukájával, és a Való Világ után műsorvezetői munkája is véget ért... TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoNicole Kidman Oscar-ruhája elszakadt http://www.life.hu/sztarok/20170301-nicole-kidman-ruhaja-elszakadt-a-vorosszonyegen.htmlNicole Kidman szokásához híven úgy tündökölt a vörös szőnyegen, akár egy tökéletes porcelánbaba. Ki hinné, hogy még ő is keveredhet kínos szituációkba... TV + Sztárok--Kelemen Anna is beszólt Havas Henriknekhttp://www.life.hu/sztarok/20170301-kelemen-anna-is-beszolt-havasnak-kommenthaboru.htmlHavas Henrik néhány napja Vajna Timit véleményezte egyik posztjában, amiben Molnár Anikót és Kelemen Annát is megemlítette. Anikó még frissiben kommentelt a tanár úr posztja alá, Anna viszont várt egy kicsit, mielőtt kiosztotta a sztárt. TV + SztárokOrigoKoós Jánost megműtöttékhttp://www.life.hu/sztarok/20170301-koos-janos-elesett-muteni-kellett.htmlKoós János a közelmúltban elesett, és eltört a válla, ezért műtétre szorult. TV + Sztárok--Kiss Ramóna elárulta, miért távozott a Barátok köztből – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170301-kiss-ramona-elarulta-miert-hagyja-el-a-baratok-kozt-csapatat.htmlKiss Ramóna 16 évig erősítette a Barátok közt csapatát, mondhatni, a nézők szeme láttára cseperedett fel. Most viszont úgy érzi, eljött a búcsú ideje... TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi óvja kislányát, Bogithttp://www.life.hu/sztarok/20170301-lagzi-lajcsi-egy-igazi-apatigris.htmlGalambos Lajos háromgyerekes apaként tudja, milyen aggódni a csemetéiért. Nagylánya, Bogi már elmúlt 18 éves, a sztár mégis óvja-védi mindentől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.