Béres Alexandrát megváltoztatta apósának halála

Forrás: Facebook/BéresAlexandra -
halál tragédia Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandrát egy szörnyű családi tragédia sarkallta változtatásra, méghozzá apósának halála. A fitneszedző ennek hatására döntötte el, hogy több időt fog a szeretteivel tölteni, mert csak egy élete van.

Béres Alexandra már akkor érezte, hogy változtatnia kell az életén, amikor kiderült, hogy az apósa súlyos beteg. Akkoriban a kezelések miatt náluk lakott férjének édesapja, de miután igazán rossz lett az állapota, visszament Amerikába, mert nem akarta, hogy az unokái lássák őt leépülni. "Nemcsak a betegsége volt megrázó, hanem az is, hogy mennyire igyekezett megkímélni a családját a fájdalomtól" – mondta Szandi, aki apósa halála után végleg rádöbbent arra, milyen fontos a családjával töltött idő.

Béres Alexandrát megváltoztatta apósának halála Forrás: Facebook/BéresAlexandra

"Hiába tudok az átlagosnál többet foglalkozni a lányokkal, az apósom halála óta úgy érzem, még több időt kell együtt töltenem azokkal, akiket szeretek.

A tragédia megváltoztatott, hatására átalakítottam az életünket.

Olyan programokat szervezek, amik előtte nem is jutottak eszembe. (...) Mindenkivel próbálok több időt tölteni, mert csak ez az egy életünk van, és addig kell kimutatni a szeretetünket a másik iránt, amíg még lehet" – mondta a Best magazinnak Béres Alexandra, aki tavaly ünnepelte férjével a 20. házassági évfordulójukat.

A rendőrség kísérte be a bíróságra Kállay-Saunders Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-a-rendorseg-kiserte-be-a-birosagra-kallay-saunders-andrast.htmlSúlyos testi sértéssel vádolják Kállay-Saunders Andrást, ügye már régóta húzódik. Ítéletet most sem hoztak, mivel Kállay nem jelent meg a tárgyaláson. A rendőrség ment érte. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi helikopterleszállót építtet birtokárahttp://www.life.hu/sztarok/20170303-lagzi-lajcsi-helikopterleszallot-epittet.htmlLagzi Lajcsi birtokának értékét szeretné növelni, ezért kezdett újabb építkezésbe. Már a szomszédok is látják a munka eredményét, hiszen a birtoka melletti szántót körbekeríti, de ez csak az első lépés afelé, amit igazán szeretne: helikopterleszállót épít.TV + SztárokOrigoHajdú Péter új barátnője, Eszter megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-hajdu-uj-baratnoje-ezt-gondolja-sarka-katarol.htmlHajdú Péter eddig a válása miatt került naponta címlapra, ezúttal viszont új kedvese kapcsán érdeklődik utána a sajtó. Eszterrel a Fonogram-díjátadón jelentek meg először nyilvánosan. Péter szerint a fiatal lány jól vette az első akadályt, igazi mélyvíz volt számára a szereplés, de büszke kedvesére, amiért ilyen ügyesen helytállt. TV + Sztárok--Megvan Gundel Takács Gábor utódja: Héder Barna maradt talponhttp://www.life.hu/sztarok/20170303-heder-barna-lett-gundel-takacs-gabor-utodja.htmlLapinformációk szerint már Héder Barna vezetésével forgatják a Duna TV vetélkedőjének, a Maradj Talpon! című műsornak az új részeit. TV + Sztárok--VV Soma zenei karrierbe kezd a nyereményébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-vv-soma-a-vv8-nyertese-nem-kolti-a-penzet.htmlVV Soma a VV8 nyerteseként 36 millió forint tulajdonosa lett. Megkapta az első utalást, ami 6 millió forintot jelentett. De hogy miért nem költi, valamint hogy milyen befektetésekkel zaklatják nap mint nap, a videóban elmondta. TV + SztárokOrigoGájer Bálintot a tehetetlenség dühíti a legjobban http://www.life.hu/sztarok/20170302-gajer-balint-elmeselte-hogy-mitol-szokott-gyakran-kiborulni.htmlA Life.hu riportere, Domszky László sok mindenről kérdezte Gájer Bálint énekest a Fonogram díjátadon. A többi között arról is szó esett, hogy mivel lehet igazán kiborítani a mindig hidegvérű férfit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.