Lagzi Lajcsi helikopterleszállót építtet a birtokára

Forrás: tv2 -
helikopter Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi a birtokának értékét szeretné növelni, ezért kezdett újabb építkezésbe. Már a szomszédok is látják a munka eredményét, hiszen a birtoka melletti szántót körbekeríti, de ez csak az első lépés afelé, amit igazán szeretne: helikopterleszállót épít. 

Biztonságosabb lesz a birtok és az amelletti szántó, hiszen Lagzi Lajcsi körbekeríti. A munkálatok már javában zajlanak, a környéken lakók is tudják, hogy valami ismét készül Galambos Lajosék rezidenciáján. Nem is akármit tervez oda a zenész,

egy helikopterleszállót építtet a birtoka mellé.

Lajcsi birtokán már helikopterleszálló is lesz Forrás: tv2

"Azért kerítem körbe, mert rendszeres volt itt az illegális szemétlerakás, és a házamnak is nagyobb biztonságot szeretnék. De ha már építkezünk, akkor gondoltam, legyen hasznos a munka, tényleg lesznek szélfogó növények, mert

bármikor leszállhat itt egy helikopter.

Nem nagy beruházás ez, pár százezer forintból megvan, a birtok értékét viszont nagyban növeli"mesélte a Borsnak Lajcsi, aki nemrég durván összeszólalkozott Berki Krisztiánnal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.