Oszter Sándor sietősen távozott a tárgyalásáról

Forrás: Youtube -
tárgyalás Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándort befolyással való üzérkedéssel vádolják, ami miatt akár 8 év börtönt is kaphat. A színművész ezúttal megjelent a tárgyaláson, de utána gyalog menekült a kamerák és a fotósok elől. 

Oszter Sándor bíróság elé állt, mivel befolyással való üzérkedéssel vádolják. A színművész a gyanú szerint egy milliárdos vállalkozó adócsalási ügyét próbálta meg néhány ügyvéddel együtt elsimítani pénzért cserébe, de állítólag az átadott összeg fejében semmi nem történt. Legutóbb Oszter Sándor nem jelent meg a tárgyaláson, de ezúttal nem maradt távol. A színművész akár 8 évet is kaphat, ha igaznak bizonyulnak a vádak.

Oszter Sándort befolyással való üzérkedéssel vádolják Forrás: Youtube

Arra azonban még várnunk kell, hogy kiderüljön az igazság, ugyanis a Ripost szerint az elejéről kezdték az egész büntetőügyet. Oszter Sándor pedig mindent tagad, szerinte éppen ő volt az, akit átvertek, méghozzá másfél millió forinttal, amit ő egy forgatókönyvért fizetett ki. A lap azt írja, a színművész menekülőre fogta a dolgot a tárgyalás után, méghozzá gyalogosan próbált megszabadulni a kameráktól és a fotósoktól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.