Oscar-díj Dobó Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata nem távozott üres kézzel az InStyle díjátadójáról... De hogy mit jelentenek Katának a díjak, vágyik-e még elismerésre, valamint mi a véleménye a magyar Oscar- esőről, a Life.hu riporterének elmondta. 

Szexuális bántalmazottságáról mesélt Jane Fonda http://www.life.hu/sztarok/20170303-jane-fonda-a-szexualis-bantalmazottsagarol-meselt.htmlA közelgő Nőnap kapcsán, Brie Larson interjút készített az Oscar-díjas amerikai színésznővel, Jane Fondával. Az exkluzív beszélgetés keretein belül sok mindenről szó esett, többek között arról is, hogy Fonda korábban szexuális bántalmazás áldozatává vált.TV + Sztárok--Így festenek ma a Sikoly című film sztárjai: Fotók! http://www.life.hu/sztarok/20170303-akkor-es-most-fotok-a-sikoly-cimu-film-sztarjairol.htmlA Sikoly című 1996-os amerikai horrorfilm sokakat megrémisztett, hiszen annak idején az egyik leghíresebbnek számított ebben a műfajban. Nem csoda ezek után, hogy gyorsan le is forgattak belőle 5 részt, a nagy sikerre való tekintettel.TV + SztárokAFPTóth Gabi közönségesnek tartja régi énjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-toth-gabi-kozonsegesnek-tartja-egykori-enjet.htmlAz énekesnő nemrég stílusváltáson esett át, nemcsak a külseje újult meg, hanem a dalai is új irányt vettek. Tóth Gabi elmondta, sajnos fiatalon sok hibába beleesett, és ma már közönségesnek tartja azt a Tóth Gabit, aki régen volt. TV + SztárokOrigoMegvan Gundel Takács Gábor utódja: Héder Barna maradt talponhttp://www.life.hu/sztarok/20170303-heder-barna-lett-gundel-takacs-gabor-utodja.htmlLapinformációk szerint már Héder Barna vezetésével forgatják a Duna TV vetélkedőjének, a Maradj Talpon! című műsornak az új részeit. TV + Sztárok--Béres Alexandrát megváltoztatta apósának halálahttp://www.life.hu/sztarok/20170303-beres-alexandrat-megvaltoztatta-aposa-halala.htmlBéres Alexandrát egy szörnyű családi tragédia sarkallta változtatásra, méghozzá apósának halála. A fitneszedző ennek hatására döntötte el, hogy több időt fog a szeretteivel tölteni, mert csak egy élete van. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi helikopterleszállót építtet a birtokárahttp://www.life.hu/sztarok/20170303-lagzi-lajcsi-helikopterleszallot-epittet.htmlLagzi Lajcsi a birtokának értékét szeretné növelni, ezért kezdett újabb építkezésbe. Már a szomszédok is látják a munka eredményét, hiszen a birtoka melletti szántót körbekeríti, de ez csak az első lépés afelé, amit igazán szeretne: helikopterleszállót épít. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.