Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotójával borzolja a kedélyeket Instagramján Vajna Tímea. 

Andy Vajna csinos feleségét már jó párszor láttuk ennél lengébb öltözékben is, de azért a legújabb fotóját is megmutatjuk.

#werk #huntme

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Vajna Timi nemrég jelentette be, hogy átteszi székhelyét Amerikába, mivel állampolgár akar lenni, ehhez 30 hónapot, pontosabban 5 éven át legalább 2,5 évet kell kint töltenie.

Rosszul lett egy játékos az 50 milliós játszma élő adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170304-rosszul-lett-egy-jatekos-az-50-millios-jatszma-elo-adasaban-szerencsere-viccbol.htmlSzerencsére gyorsan kiderült, hogy csak egy jól megtervezett "bosszúról" volt szó. Béla és Árpi testvérek, és előszeretettel viccelik meg egymást. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin munkába állthttp://www.life.hu/sztarok/20170304-gaspar-evelin-munkaba-allt-egy-irodaban-dolgozik.htmlMunkát vállat Gáspár Evelin. Győző nagyobbik lánya elmondta, ismertsége miatt nagyon nehéz dolga volt az álláspiacon. TV + SztárokOrigoKiderült, mikortől látható Héder Barna a Maradj talpon!-banhttp://www.life.hu/sztarok/20170304-heder-barna-orul-hogy-a-maradj-talpon-t-vezetheti-o-gundel-takacs-utodja.htmlMár Héder Barna vezetésével forgatják a Duna TV vetélkedőjének, a Maradj Talpon! című műsornak az új részeit. TV + Sztárok--Szexuális bántalmazottságáról mesélt Jane Fonda http://www.life.hu/sztarok/20170303-jane-fonda-a-szexualis-bantalmazottsagarol-meselt.htmlA közelgő Nőnap kapcsán, Brie Larson interjút készített az Oscar-díjas amerikai színésznővel, Jane Fondával. Az exkluzív beszélgetés keretein belül sok mindenről szó esett, többek között arról is, hogy Fonda korábban szexuális bántalmazás áldozatává vált.TV + Sztárok--Sarka Kata és Sebestyén Balázs átverte Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20170304-sarka-kata-es-sebestyen-balazs-atverte-hajdu-petert-a-kesz-atveresben.htmlAz RTL Klub Fókusza végigkövette Hajdú Péter egy napját. Az erről készült videóban egy régi felvételt is felelevenítettek. Mi már teljesen megfeledkeztünk arról, hogy ilyen is történt. És ti? TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András mosolyogva fogadta az itélethirdetésthttp://www.life.hu/sztarok/20170304-kallay-saunders-andras-mosolyogva-fogadta-az-itelethirdetest-felmentettek.htmlKállay-Saunders András ügyében megszületett az ítélet, a bíróság döntött: felmentették az énekest, aki most először mosolygott a bíróságon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.