Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András ügyében megszületett az ítélet, a bíróság döntött: felmentették az énekest, aki most először mosolygott a bíróságon. 

"Örülök, hogy a bíróság hitt nekem" – lélegzett fel az énekes az ítélethirdetés után. "Érdekes tapasztalat volt ez a számomra. Vannak emberek, akik úgy gondolják, erőszakos vagyok, ami nem igaz. Több barátom is fültanúja volt, ahogy idegen emberek rossz véleményt fogalmaztak meg rólam. Remélem, ezek az emberek a felmentésemről is értesülnek" – jelentette ki Kállay-Saunders.

Kállay-Saunders Andrást felmentette a bíróság Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Nem lehetett kétséget kizáróan megállapítani a jogos védelmi helyzet fennállását, de azt sem, hogy a sértetteket megtámadták. Óriási jelentősége van viszont a szavahihetőségnek"idézi dr. Kovács József bírót a Blikk. A bíró azt is kihangsúlyozta, hogy az egykori Dock Klub térfigyelő kameráinak felvételei megmutatták, hogy a sértett - és Kállayt feljelentő - fivérek az ominózus verekedés előtt a hídon bevárták, és ütlegelték Saunders barátját, Kayode Ábelt, pedig ezt korábbi vallomásukban tagadták. "Az elsőrendű vádlott is ütött ököllel, de beavatkozása alapvetően a másodrendű vádlott segítése miatt történt" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.