Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Katával élnek, a Facebook-posztok tanúsága szerint ha csak lehet, Hajdú Péter is örömmel van a gyerekeivel. Noncsi és Dávid pedig jól érzik magukat édesapjukkal, aki szombatra igazán klassz programot talált ki számukra. 

A múltkor arról írtunk, hogy bár Hajdú Péter a nyilvánosságnak már bemutatta kedvesét, Esztert, a gyerekek még nem ismerik a lányt.

A műsorvezető többször is leszögezte, számára a gyerekek a legfontosabbak, így Eszterrel való kapcsolatában is sorsdöntő lehet, hogyan fogadják a gyerekek. "A gyerekeknek már beszéltem Eszterről, de még nem mutattam be őket egymásnak. De ha akarják, bármikor megismerhetik. Mivel a legjobbat szeretném nekik, rájuk bízom a döntést. Ha kíváncsiak rá, találkozni fognak vele, ha nem, semmi nem lesz kötelező. Ha Eszter szimpatikus nekik, együtt is szervezhetünk programokat. De mivel tényleg ők a legfontosabbak, ha ez nem fog megtörténni, azt is el tudom képzelni, hogy az esetleg majd velem élő párom ne legyen otthon, amikor a gyerekekkel vagyok" – nyilatkozta néhány napja Hajdú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.