II. Erzsébet brit királynő jel titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet cselesen üzen a személyzetének, főként akkor, ha ki kell menteni őt egy szituációból. Amikor elege van a beszélgetőpartneréből, vagy készen áll arra, hogy távozzon egy eseményről, különböző jeleket küld a stábjának: forgatja a jegygyűrűjét, vagy a táskájával babrál!

Mivel szigorú szabályok mentén folynak a társas érintkezések a királyi családban, nem lehet csak úgy abbahagyni egy beszélgetést, vagy elmenni egy eseményről. Pedig még a türelmes és végtelenül illemtudó II. Erzsébetnek is lehet elege egy társaságból. Ha ez bekövetkezik, különböző titkos jeleket küld a személyzetének, akik azonnal a segítségére sietnek.

A királynőnek a táskája a legnagyobb segítője Forrás: AFP/Andy Buchanan/Andy Buchanan

A titkos jelek főszereplője Erzsébet királynő ikonikus táskája:

általában a Launer márkájú retikült a bal kezében tartja, amikor nem így van, akkor gyanakodni kell.

Ha ugyanis áthelyezi egyik kezéből a másikba, az azt jelenti, hogy szeretne lezárni egy beszélgetést. Ilyenkor mindig érkezik valaki a sleppből, aki kimenti a királynőt. Ha pedig a táskát az asztalra teszi, vagy az ölébe, az azt jelenti, hogy készen áll a távozásra: konkrétan 5 percen belül elhagyja az eseményt vagy megbeszélést. A legdurvább jelzést pedig a jegygyűrűjének csavargatásával adja le. Ha valaki ezt látja, akkor szinte biztos, hogy mielőbb ki akar menekülni egy beszélgetésből, ami kínossá vált a számára. A királynő jelzéseit Hugo Vickers történész leplezte le, így meglehet, hogy újakat fognak majd kitalálni – írja a Daily Mail.

Baukó Éva megmutatta ki rabolta el a szívét: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170306-ez-a-ferfi-bauko-eva-uj-kedvese.htmlBaukó Évára hosszú idő után végre újból rátalált a szerelem, és már azt is tudjuk, hogy ki a választottja. TV + Sztárok--Étteremről írt verset Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170306-medveczky-ilona-egy-etteremrol-irt-verset.htmlA híres táncművész rímekbe szedve mondott véleményt egy étteremről. Az 1997-es iromány a mai napig a csárda falát ékesíti. TV + Sztárok--Így búcsúzik Majka Mohamantől: "Láttam fent, és láttam nagyon lent"http://www.life.hu/sztarok/20170306-igy-bucsuzik-majka-meggyes-roland-mohamantol.htmlTegnap este közölték a szomorú hírt, hogy a Happy Gang alapító tagja, Mohaman szívelégtelenségben elhunyt. A magyar hírességeket is megdöbbentette a hír.TV + Sztárok--Vámos Erika őrült zaklatója majdnem bejutott a lakásábahttp://www.life.hu/sztarok/20170306-vamos-erika-orult-zaklatoja-majdnem-bejutott-lakasaba.htmlVámos Erikának nem egy furcsa zaklatója van, de egyikük ezúttal túl messzire ment. Folyamatosan új profilokon keresztül inzultálja a TV2 sztárját, és majdnem a lakásába is sikerült bejutnia. Szerencsére Erika megérezte, hogy baj lehet, ezért végül nem találkozott az illetővel, de nem sokon múlt! TV + SztárokOrigoÁcs Beatrix, Pintér Tibor exe új párja miatt magyarázkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170306-acs-beatrix-uj-szerelme-miatt-magyarazkodott.htmlMint azt többször a Life.hu is megírta, Ács Beatrix és Pintér Tibor színész kapcsolata alig néhány hét alatt kifulladt. Az egykori pár együtt és külön-külön is elmesélték, mi vezetett a szétváláshoz. Bár az Édes életben még néhány napja is láthattuk őket együtt, a való életben tavaly év végén véget ért a frigy. A fiatal lány pedig már egy másik férfi mellett találta meg a boldogságot, amit egy közös csókolózós fotóval tudatott is a világgal... majd ismét magyarázkodásba kezdett. TV + SztárokOrigoKis Grófo utódja lehet a 8 éves Enrikóhttp://www.life.hu/sztarok/20170306-kis-grofo-utodja-lehet-enriko.htmlFutótűzként terjed az általános iskolás Enrikó klipje, akit már Kis Grófo utódjaként emlegetnek. A kisfiút féltik szülei az ismertségtől, de abban biztosak, hogy énekes lesz belőle. Klipjét már több mint 4 millióan látták. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.