Komoly ajánlatot kapott Tóth Gabi, szakmát válthat

Forrás: Fb / Tóth Gabi -
Tóth Gabi Passió XXI Alföldi Róbert színészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabit nemrég megkereste Alföldi Róbert, és felkínálta neki Mária Magdolna szerepét a Passió XXI című zenés drámában. Az énekesnő figyelni fog arra, hogy milyen kritikákat kap az előadás után, és aszerint dönt majd, hogy milyen irányba folytatja karrierjét.

"A Hosszú idő című dalomban, amely a saját szerzeményem, végre önmagam lehettem. Ezt az utat szeretném tovább járni, ezért is fontos, hogy a Passió után milyen visszaigazolásokat kapok. Ezek szerint fogok mérlegelni, és döntök, hogyan tovább, milyen irányba menjen a karrierem. Ha nem megy, nem fogom erőltetni a színészkedést. Ám ha lesz olyan darab vagy szerep, ami érdekel, akkor talán belevágok. Inkább a musicalek, rockoperák, zenés darabok azok, amelyeket bármikor szívesen elvállalnék"mondta a Blikknek Tóth Gabi, aki a szereptől függetlenül továbbra is dolgozik a Totova projekten.

Tóth Gabi szakmát válthat Forrás: Fb / Tóth Gabi

Gabi azt mondja, hogy mindig is figyelt a kritikákra, csak a vadóc, extravagáns sztárokat tartotta követendőnek. Ma ez már nem így van, nem követ senkit, csak magára figyel. Úgy tartja, hogy az ember a korral megtalálja önmagát.

Gabi nem először áll színpadon, de most először gondolkozott el azon, hogy talán ezen a pályán is megállná a helyét.

Új kedvese van Pintér Tibor exének, Ács Beatrixnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170305-uj-kedvese-van-pinter-tibor-exenek-acs-beatrixnak.htmlCsak nemrégiben szakított Ács Bea és Pintér Tibor, de a lánynak máris új szerelme van, akit meg is mutatott a Facebookján. TV + SztárokOrigoEz a 76 éves Medveczky Ilona testének titkahttp://www.life.hu/sztarok/20170305-ez-medveczky-ilona-testenek-titka.htmlA táncművésznő a múlt hét végén ünnepelte a 76. születésnapját, barátai pedig bulit tartottak a tiszteletére. TV + SztárokOrigoÚjra Jennifer Anistonra nyomul Brad Pitt?http://www.life.hu/sztarok/20170305-ujra-jennifer-anistonra-nyomul-brad-pitt.htmlIlyen mostanában biztosan nem volt. Brad Pitt felköszöntötte születésnapján Jennifer Anistont. Arról is pletykálnak, hogy újra fel akarja csípni, de a színész egy barátja cáfol. TV + Sztárok--Kiss Ramóna és Lékai Máté gyönyörű párhttp://www.life.hu/sztarok/20170305-kiss-ramona-es-lekai-mate-gyonyoru-part-alkotnak.htmlAz elmúlt héten Ramóna párja, most a színésznő osztott meg közös fotót az Instagramon. Úgy tűnik, nagy a szerelem. TV + SztárokOrigoÍgy várja a tavaszt Liptai Claudia: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170305-igy-varja-a-tavaszt-liptai-claudia-musorvezeto.htmlRég volt olyan év, és annyira hideg tél, hogy ennyire vártuk volna a tavaszt. Liptai Claudia a Facebookra feltöltött képével adott hangot ennek. TV + SztárokOrigoHajdú Péter elnézést kér: olyan csúszott ki a száján, amit nem akarthttp://www.life.hu/sztarok/20170305-hajdu-peter-elnezest-ker.htmlOlyan csúszott ki Hajdú Péter száján a Gyertek át című műsorban, amiről azóta ő is azt gondolja, nem kellett volna. A műsorvezető a Facebook-posztjában egyértelműsíti, hogy nem a melegeket akarta bántani. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.