Palvin Barbi egy magyar pasival fotózkodott

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin -
fotó Palvin Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű magyar modellt ritkán lehet látni férfiak táraságában. ám nemrég felkerült egy közös fotó róla és egy magyar fiúról. És nem úgy tűnik, mintha Barbi egy rajongójával készített volna közös képet!

Nem nagyon hallhatunk Palvin Barbi magánéletéről, pedig biztosan elárasztják őt a férfi rajongói. Rengetegen lehetnek, akik keresik a kegyeit, de eddig még nem sokan jártak sikerrel. Ugyan Lewis Hamiltonnal egy időben rengetegszer lehetett együtt látni a magyar modellt, más pasival nem igazán hozták eddig kapcsolatba Barbit.

Palvin Barbi magyar pasival pózolt Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Nemrég azonban felkerült egy kép az Instagramra Barbiról, méghozzá egy magyar pasi társaságában. A repülőn készítettek közös képet, éppen a párizsi divathét felé tartottak. A titokzatos illető egyébként egy blogger, amellett újságíró és fotós is, és láthatóan nagyon örült annak, hogy ilyen társaságot talált utazás közben!

II. Erzsébet titkos jelekkel kommunikál a stábjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170306-ii-erzsebet-titkos-gesztusokkal-kommunikal-a-stabjaval.htmlII. Erzsébet cselesen üzen a személyzetének, főként akkor, ha ki kell menteni őt egy szituációból. Amikor elege van a beszélgetőpartneréből, vagy készen áll arra, hogy távozzon egy eseményről, különböző jeleket küld a stábjának: forgatja a jegygyűrűjét, vagy a táskájával babrál! TV + Sztárok--Koncertjén jelentette be Adele, hogy férjnél vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170306-koncertjen-jelentette-be-adele-hogy-ferjnel-van.htmlAdele a brisbane-i koncertjén jelentette be azt, amit már sejtett a világ, de idáig nem volt rá bizonyíték. TV + Sztárok--Sztárok, akiknek pikáns múltjuk van: Cameron Diaztól Helen Mirrenighttp://www.life.hu/sztarok/20170306-pikans-multu-sztarok-cameron-diaztol-helen-mirrenig.htmlMa már szabadulnának a múltjuktól, de a sztárok nem tudják titokban tartani azokat, amiket egykor elkövettek. Szexvideók, pornófilmek, súlyos függőség vagy erőszak: a legváltozatosabb dolgokat lehet felfedezni a hírességek múltjában, amiket ők szívesen felednének, de az internet népe nem. Cameron Diaz, Drew Barrymore vagy éppen Hellen Mirren is sok mindent kitörölne, ha tehetné... TV + SztárokAFPShane Tusup a magyarokra panaszkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170306-shane-tusup-panaszkodott-a-magyarokra.htmlTusup Magyarországot képviseli, mióta ide kölözött, mégis az az érzése, hogy nem kedvelik őt itthon.TV + Sztárok--Baukó Éva megmutatta, ki rabolta el a szívét: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170306-ez-a-ferfi-bauko-eva-uj-kedvese.htmlBaukó Évára hosszú idő után végre újból rátalált a szerelem, és már azt is tudjuk, hogy ki a választottja. TV + Sztárok--Étteremről írt verset Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170306-medveczky-ilona-egy-etteremrol-irt-verset.htmlA híres táncművész rímekbe szedve mondott véleményt egy étteremről. Az 1997-es iromány a mai napig a csárda falát ékesíti. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.