Lajcsi Berki Krisztiánról: "Kevés lélek szorult ebbe az emberbe"

Galambos Lajos Galambos Boglárka Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos és lánya, Boglárka nagyon számítottak Berkire, ám a sztár megdöbbentően viselkedett...

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Galambos Boglárka februárban megrendezte élete első önálló kiállítását. A 18 éves lány azt kérte tavaly a születésnapjára, hogy édesapja segítsen neki a kiállítás megszervezésében, ami meg is valósult.

Nagy szeretettel várták a rendezvényre Berki Krisztiánt is, akinek a fiatal festőművész egy ajándék festménnyel is készült.

A híres műsorvezető azonban nem jelent meg, ezzel komolyan megsértve Bogit és Lajcsit is.

"Csalódtam egy kicsit a Krisztiánban, hogy nem jött el, mert mégis csak csináltam neki egy képet(...)Rosszul esett az, hogy nem jött el, pedig elvártam volna" - vallotta be Boglárka.

Lajcsi sem hagyta szó nélkül az esetet, nem tetszett neki a tiszteletlenség, amit Berki tanusított.

"Nem is érzi a problémát! Kevés lélek szorult ebbe az emberbe!" - csattant fel a sértett édesapa.

Berki Krisztián megcsalja Hódi Pamelát?

Krisztián őszintén elismerte, hogy nem Pamela az egyetlen nő az életében. A szexi édesanya azonban nem hitte el kedvese szavait, ám mégis vitázás lett a meghitt közös estéjükből. A videót itt tudod megtekinteni.
Cinthya Dictator nem akar esküvőthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-cinthya-dictator-egyaltalan-nem-akar-eskuvot.htmlSe veled, se nélküled kapcsolatban él Cinthya Dictator és Varga Viktor, de abban már biztosak, hogy együtt akarnak megöregedni. Nemrég az a hír is felreppent, hogy esküvőre készülnek, de Cinthyának vannak fenntartásai. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMedveczky Ilona nyitott egy új kapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20170307-medveczky-ilona-keresi-a-szerelmet.htmlMedveczky Ilona már betöltötte a 76. életévét, de még mindig bomba formában van, ráadásul a szerelemről sem mondott le. Az igazit várja, a méltó partnerét, addig pedig nem áll kötélnek. TV + SztárokOrigoBíróság elé áll Chris Brown bántalmazás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-birosag-ele-all-chris-brown.htmlChris Brown exbarátnője azt állítja, hogy a rapper halálosan megfenyegette őt. Nemsokára a vád miatt bíróság elé is állnak. A nő távoltartási végzést kért ellene, mert félti az életét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAlföldi Róbert a magány miatt dolgozik sokathttp://www.life.hu/sztarok/20170307-alfoldi-robert-magany-miatt-dolgozik-sokat.htmlAlföldi Róbert nagyon sikeres a munkájában, de sajnos ez nem mondható el a magánéletéről. Társ híján persze ő is magányos, ezért menekül a munkába a színész-rendező. TV + Sztárok--Ittas vezetés miatt elvették Zámbó Krisztián jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-ittas-vezetes-miatt-vettek-el-zambo-krisztian-jogositvanyat.htmlIttas vezetésen kapták Zámbó Jimmy fiát még februárban, és már az ítélet is megszületett. 1 év 4 hónapig nem ülhet volán mögé. Zámbó Krisztiánnak pénzbüntetést kell fizetnie. TV + Sztárok--Oláh Gergő, az X-Faktor nyertese A Nagy Duettbe igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-olah-gergo-volt-rtl-es-enekes-igazolt-a-nagy-duettbe-tv2.htmlHamarosan jön A Nagy Duett, de még nem tudni az indulás pontos dátumát, valószínűleg csak március 26. után kezdődik. Nagy meglepetésre a volt X-faktoros Oláh Gergő is aláírt a műsorhoz – írja az Origo. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.