63 évesen elhunyt Mel B édesapja

halál Mel B Spice Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mel B édesapja hosszú éveken át tartó betegeskedés után 63 éves korában elhunyt. Az énekesnő gyászol...

Martin Brown, Melanie édesapja öt évig küzdött rákos megbetegedéssel, de sajnos győzött a kór, és a férfi 63 éves korában elhunyt. Az énekesnő közösségi oldalára feltöltött fekete-fehér fotó alá írt szövegből kiderült, hogy az idősebb Brown myeloma multiplexben szenvedett, ami a plazmasejtek daganatos megbetegedését jelenti.

A 41 éves sztár köszönetet mondott azoknak az orvosoknak és nővéreknek is, akik szaktudásukkal támogatták a betegséggel küzdő édesapát. Továbbá Mel B arra kérte az embereket, hogy tegyék lehetővé a család békés, nyugalmas gyászát.

Az Instagram-oldalra feltöltött képen jól látszik, hogy nemcsak Melanie, hanem testvére, Danielle is az édesapjukkal volt a nehéz pillanatokban – írta meg a DailyMail.

Szinte az összes Spice Girls-lánnyal lefeküdt Robbie Williams

Tulajdonképp sosem mondta ki senki "hivatalosan", hányan voltak meg a Spice Girlsből Robbie Williamsnek. Robbie azonban tett egy olyan megjegyzést, ami arra utal, hogy ő bizony az összes énekesnővel lefeküdt. Olvass tovább itt...
Cinthya Dictator nem akar esküvőthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-cinthya-dictator-egyaltalan-nem-akar-eskuvot.htmlSe veled, se nélküled kapcsolatban él Cinthya Dictator és Varga Viktor, de abban már biztosak, hogy együtt akarnak megöregedni. Nemrég az a hír is felreppent, hogy esküvőre készülnek, de Cinthyának vannak fenntartásai. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMedveczky Ilona nyitott egy új kapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20170307-medveczky-ilona-keresi-a-szerelmet.htmlMedveczky Ilona már betöltötte a 76. életévét, de még mindig bomba formában van, ráadásul a szerelemről sem mondott le. Az igazit várja, a méltó partnerét, addig pedig nem áll kötélnek. TV + SztárokOrigoBíróság elé áll Chris Brown bántalmazás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-birosag-ele-all-chris-brown.htmlChris Brown exbarátnője azt állítja, hogy a rapper halálosan megfenyegette őt. Nemsokára a vád miatt bíróság elé is állnak. A nő távoltartási végzést kért ellene, mert félti az életét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAlföldi Róbert a magány miatt dolgozik sokathttp://www.life.hu/sztarok/20170307-alfoldi-robert-magany-miatt-dolgozik-sokat.htmlAlföldi Róbert nagyon sikeres a munkájában, de sajnos ez nem mondható el a magánéletéről. Társ híján persze ő is magányos, ezért menekül a munkába a színész-rendező. TV + Sztárok--Ittas vezetés miatt elvették Zámbó Krisztián jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-ittas-vezetes-miatt-vettek-el-zambo-krisztian-jogositvanyat.htmlIttas vezetésen kapták Zámbó Jimmy fiát még februárban, és már az ítélet is megszületett. 1 év 4 hónapig nem ülhet volán mögé. Zámbó Krisztiánnak pénzbüntetést kell fizetnie. TV + Sztárok--Oláh Gergő, az X-Faktor nyertese A Nagy Duettbe igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20170307-olah-gergo-volt-rtl-es-enekes-igazolt-a-nagy-duettbe-tv2.htmlHamarosan jön A Nagy Duett, de még nem tudni az indulás pontos dátumát, valószínűleg csak március 26. után kezdődik. Nagy meglepetésre a volt X-faktoros Oláh Gergő is aláírt a műsorhoz – írja az Origo. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.