Hernádi Judit és lánya, Tarján Zsófi között szoros kapcsolat van

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Tarján Zsófia Hernádi Judit HoneyBeast
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindent megbeszél egymással Hernádi Judit és lánya, Tarján Zsófi, sőt, a színművész szerint talán már túl szoros is köztük a kapcsolat. Nehezen tudja elengedni lányát, aki viszont már jó ideje teljesen önálló.

Hernádi Judit sikeres színésznő, lánya pedig énekesnőként futott be a Honeybeast nevű zenekarral. Mindketten művészek, talán éppen ezért a szokásos anya-lánya kapcsolatnál sokkal szorosabb kötődés alakult ki köztük. Hernádi Judit szerint ez már talán túlságosan szoros is.

Hernádi Judit és lánya között nagyon szoros a kapcsolat Fotó: Polyak Attila - Origo

"Nagyon szoros lelkileg a kapcsolatom a lányommal, úgy érzem, szorosabb is, mint kellene. Sokszor túlontúl izgulok érte, például akkor, amikor vidéki koncertre tart.

Aggódom, nehogy baj történjen vele. Nehezen tudom őt elengedni"

– mesélt kapcsolatukról Hernádi, amit lánya is megerősített. Hozzátette, édesanyja nagy szabadságot hagy neki, de kénytelen is, hiszen Zsófi nagyon önálló. "Ő nagyon önálló, régóta teljesen különálló életet él, és a saját lábán áll minden szempontból. Örülök, hogy gyakran találkozunk, Lajos, a kutya miatt is. Szoktunk együtt ebédelni, nem mi főzünk, mert nagyon szoros a napirendünk. Ebéd közben lelkizünk" – mondta Hernádi Judit a Blikknek. Hozzátette, mindketten elfoglaltak, de mindig igyekeznek egymásra időt szakítani. Zsófi pedig azt árulta el, miről szoktak beszélgetni.

Tarján Zsófi a bulijaira is hívja édesanyját Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos

"Mindenről beszélgetünk, nincsenek titkok, de ő az anyám, és nem a »barinőm«. Mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, hetente egyszer összeülünk ebédelni, ott átbeszéljük a dolgokat" – osztotta meg az énekesnő, aki a nagyobb koncertjeire is elhívja édesanyját. Hernádi Judit pedig szívesen bulizik lánya zenéjére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.