Kate Middleton személyi titkár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szóban forgó hölgy 10 év együttműködés után hagyja ott a királyi családot. Jó oka van arra, hogy így tegyen.

Idén nyáron, 10 év után távozik Rebecca Deacon a királyi család szolgálatából. A magántitkárnőként tevékenykedő 34 éves nőt 2012-ben nevezték ki Katalin jobbkezének, ám most kénytelen lesz új bizalmas után kutatni.

Katalin és Rebecca nagyon jó kapcsolatban állnak egymással Forrás: NORTHFOTO/©2015 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images

Rebecca pillanatnyilag Adam Priestley labdarúgó jegyese, akivel hamarosan össze is házasodnak. A jó viszonyra való tekintettel a királyi család engedélyezte, hogy az esküvőt a St. James-palotában rendezzék meg.

Rebecca és Adam a házasságkötés után új terveket szeretne megvalósítani, ezért hozták meg azt a komoly döntést, hogy a fiatal nő nem dolgozik többet Katalinnak – írta meg a Daily Mail.

Katalin hercegné terhes? - Fotók!

Katalin és Vilmos a napokban egy indiai eseményen vettek részt, ahol a hercegné igen árulkodóan viselkedett. Többeknek szemet szúrt, hogy Vilmos herceg kedvese nem pezsgőspoharat, hanem egy narancslével megtöltött pohárkát szorongatott egész este egy rendezvényen. Nemcsak a viselkedése volt árulkodó, hanem az öltözéke is. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.