Szabó Zsófi édesanyja sokáig nem támogatta lánya párválasztását

Forrás: Instagram/szabozsofi -
Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete eddigi legboldogabb korszakát éli Szabó Zsófi, aki a legnagyobb harmóniában él férjével, Zsolttal. 

Házasságáról, szépsége titkairól és édesanyjával való kapcsolatáról is beszélt Szabó Zsófi egy interjúban. A színésznő eddig sem titkolta, hogy édesanyjának eleinte nem tetszett választottja.

Forrás: Instagram/szabozsofi

Kellett egy év, hogy ezen túl legyünk, mert nemcsak a távolság jelentett problémát, hanem az is, hogy a férjem cigány.

nyilatkozta Zsófi a Blikknek

Ez a 76 éves Medveczky Ilona testének titkahttp://www.life.hu/sztarok/20170305-ez-medveczky-ilona-testenek-titka.htmlA táncművésznő a múlt hét végén ünnepelte a 76. születésnapját, barátai pedig bulit tartottak a tiszteletére. TV + SztárokOrigoÚj kedvese van Pintér Tibor exének, Ács Beatrixnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170305-uj-kedvese-van-pinter-tibor-exenek-acs-beatrixnak.htmlCsak nemrégiben szakított Ács Bea és Pintér Tibor, de a lánynak máris új szerelme van, akit meg is mutatott a Facebookján. TV + SztárokOrigoÚjra Jennifer Anistonra nyomul Brad Pitt?http://www.life.hu/sztarok/20170305-ujra-jennifer-anistonra-nyomul-brad-pitt.htmlIlyen mostanában biztosan nem volt. Brad Pitt felköszöntötte születésnapján Jennifer Anistont. Arról is pletykálnak, hogy újra fel akarja csípni, de a színész egy barátja cáfol. TV + Sztárok--Kiss Ramóna és Lékai Máté gyönyörű párhttp://www.life.hu/sztarok/20170305-kiss-ramona-es-lekai-mate-gyonyoru-part-alkotnak.htmlAz elmúlt héten Ramóna párja, most a színésznő osztott meg közös fotót az Instagramon. Úgy tűnik, nagy a szerelem. TV + SztárokOrigoHajdú Péter elnézést kér: olyan csúszott ki a száján, amit nem akarthttp://www.life.hu/sztarok/20170305-hajdu-peter-elnezest-ker.htmlOlyan csúszott ki Hajdú Péter száján a Gyertek át című műsorban, amiről azóta ő is azt gondolja, nem kellett volna. A műsorvezető a Facebook-posztjában egyértelműsíti, hogy nem a melegeket akarta bántani. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKasszás Erzsi a Kasza Taxiban adott interjút http://www.life.hu/sztarok/20170305-a-kasza-taxinak-adott-interjut-kasszas-erzsi.htmlNagy port kavart az elmúlt héten a CBA üzletlánc Kasszás Erzsi nevével híressé vált reklámja. A kasszásnőt egyébként Balázs Andrea színésznő alakítja, aki Facebook-oldalán is kapott hideget-meleget. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.