Gesztesi Károly nem a színészetből tartja fenn magát

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
pénz Gesztesi Károly színészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Műtétje óta otthonában lábadozik Gesztesi Károly, aki mostanában nem is kap túl sok felkérést. Ám ő ezt nem bánja, ugyanis nem a színészettől függ a megélhetése! Már korábban létrehozott egy vállalkozást, ami a háttérből biztosítja az ő és családja biztonságát.

Gesztesi Károly - miután lekapcsolták ittas vezetésért, és elvették a jogosítványát - kénytelen tömegközlekedésre szállni, vagy biciklizni. Ahhoz azonban, hogy minden nap tekerni tudjon, egy komoly műtéten kellett átesnie. "Béres György professzor megműtötte az évek óta rendetlenkedő térdemet. Tizenöt éve sérültem meg a Vígszínházban, a szalagjaim elszakadtak. Akkor megműtöttek, de most szükség volt egy újabb beavatkozásra" - mesélte a színész, aki most pihen és rehabilitációra jár. Már két hónapja nem állt színpadra, ám ő nem izgul amiatt, hogy egy vasat sem keres.

Gesztesi Károly nagy bajban lenne, ha a színészet volna az egyetlen kereseti forrása Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Gesztesi Károly megélhetése ugyanis sem a színészettől, sem a szinkronszerepektől nem függ. "A helyzet az, hogy számomra a színészet örömforrás – amit természetesen nagyon komolyan veszek, – hiszen

nem függ tőle a megélhetésem. Nem is függött soha!

Az ingatlanvállalkozásom szépen működik a háttérben, nem én járok tárgyalni, hanem képviselnek, a bevételem pedig szépen jön.

Ha tanítanék a jövő színészeinek, nekik is azt mondanám, hogy legyen egy jövedelmező vállalkozásuk, csak amellett vállaljanak művészi feladatokat,

mert a felkérések vagy jönnek, vagy nem. És ha nem jönnek, akkor bizony nincs pénz. Volt a karrierem során olyan időszak, amikor évi 5–6 filmet forgattam, és egyszerre négy színházban is játszottam. Most ennek csak a töredéke van, vagyis már nem a színészkedésből élek. Ha ettől függne a megélhetésem, igen nagy bajban lennék" - mesélte a Borsnak a színész.

Megcsalták Sztárek Andreát, a Barátok közt sztárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170310-megcsaltak-sztarek-andreat.htmlTizenhárom év után lépett ki a házasságából a Barátok közt sztárja, Sztárek Andrea. A színésznő nem valaki más miatt hagyta ott a férjét, de eljött az a pont, ahonnan nem volt visszaút. A válás mellett döntött.TV + SztárokOrigoSzakított egymással Erdélyi Tímea és Szente Vajkhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-erdelyi-timea-es-szente-vajk-szakitottak.htmlErdélyi Timea és Szente Vajk meghozták a nehéz döntést. A színésznő és az MTVA Magyarország, szeretlek! című vetélkedőjét vezető színész-rendező már külön éli a napjait. A barátság megmaradt, de a 2012-ben kötött házasságnak vége.TV + Sztárok--Folytatódhat a Szívek szállodájahttp://www.life.hu/sztarok/20170306-folytatast-kaphat-a-szivek-szallodaja.htmlA vártnál is nagyobb sikert aratott a Szívek szállodája új évada, de a rajongók nagy bánatára csupán négy részből állt. Nem kell azonban csüggedni, ugyanis nagy esély van a folytatásra! TV + Sztárok--Már vezethet Oszter Sándor: lejárt az eltiltás http://www.life.hu/sztarok/20170308-oszter-sandor-mar-vezethet.htmlOszter Sándor ellen két éve emeltek vádat, mivel ittasan vezetett, ráadásul összetörte az egyik bevásárlóközpont márványtábláját. A színművészt eltiltották a vezetéstől, de úgy tűnik, már lejárt a büntetése, ugyanis újra volán mögé ült. TV + Sztárok--Harsányi Levente beköltözik az SOS Gyermekfalubahttp://www.life.hu/sztarok/20170309-harsanyi-levente-neveloszulokoz-koltozik.htmlHarsányi Levente egy hétgyerekes édesanyával költözik össze... TV + SztárokOrigo"A hegy csúcsán senki sem hall és senki sem lát"http://www.life.hu/sztarok/20170309-everest-expedicio-2017.htmlKlein Dávid és Suhajda Szilárd 2017. március 28-án elindul a Magyar Everest Expedíció 2017 keretén belül, hogy a Föld legmagasabb csúcsát (8848 m) oxigénpalack nélkül elérjék, elsőként a magyar expedíciós hegymászás történetében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.