Megcsalták Sztárek Andreát, a Barátok közt sztárját

Forrás: Facebook/Barátok közt -
válás megcsalás Sztárek Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhárom év után lépett ki a házasságából a Barátok közt sztárja, Sztárek Andrea. A színésznő nem valaki más miatt hagyta ott a férjét, de eljött az a pont, ahonnan nem volt visszaút. A válás mellett döntött. 

Egy ikerpár boldog édesanyja Sztárek Andrea, aki 13 év házasság után döntött úgy, hogy elválik férjétől, Szikora Jánostól. A válás után azonban sokáig még jó barátságot ápoltak, nemcsak a gyerekek miatt. 18 évvel ezelőtt váltak el a férjével, a Barátok közt-ből ismert színésznő ezt a tapasztalatát most a színpadon is felhasználhatja. Détár Enikővel és Szulák Andreával ugyanis megcsalt nőket alakítanak.

Sztárek Andreát megcsalták Forrás: Facebook/Barátok közt

"Sajnos én is beleestem ugyanebbe a hibába a házasságom során. Hiába vagyok kemény, öntudatos nő, mert ezekben a kérdésekben tudok ellágyulni. Azt az elvet vallom, amiről nem tudok, az nem is fáj. És ha mégis kiderül, hogy valaki mellettem ki-kikalandozik a kapcsolatból, azt meg lehet bocsátani. Persze mindennek van egy határa, ami után nincs visszaút. Hogy ki mikor lépi ezt meg, vérmérséklet kérdése. Én tizenhárom év házasság után döntöttem a válás mellett" – vallotta be a Hot! Magazinnak a színésznő.

Sztárek Andrea: "Tíz évig voltam szerető"

"Izgalmas volt a szeretői státusz, amibe kerültem, egy darabig legalábbis. Ment a hitegetés, hogy majd ő is otthagyja a feleségét, én meg elhittem neki. Így telt el tíz év..." Olvasd el, mit nyilatkozott még erről a színésznő!
Folytatódhat a Szívek szállodájahttp://www.life.hu/sztarok/20170306-folytatast-kaphat-a-szivek-szallodaja.htmlA vártnál is nagyobb sikert aratott a Szívek szállodája új évada, de a rajongók nagy bánatára csupán négy részből állt. Nem kell azonban csüggedni, ugyanis nagy esély van a folytatásra! TV + Sztárok--Már vezethet Oszter Sándor: lejárt az eltiltás http://www.life.hu/sztarok/20170308-oszter-sandor-mar-vezethet.htmlOszter Sándor ellen két éve emeltek vádat, mivel ittasan vezetett, ráadásul összetörte az egyik bevásárlóközpont márványtábláját. A színművészt eltiltották a vezetéstől, de úgy tűnik, már lejárt a büntetése, ugyanis újra volán mögé ült. TV + Sztárok--Harsányi Levente beköltözik az SOS Gyermekfalubahttp://www.life.hu/sztarok/20170309-harsanyi-levente-neveloszulokoz-koltozik.htmlHarsányi Levente egy hétgyerekes édesanyával költözik össze... TV + SztárokOrigo"A hegy csúcsán senki sem hall és senki sem lát"http://www.life.hu/sztarok/20170309-everest-expedicio-2017.htmlKlein Dávid és Suhajda Szilárd 2017. március 28-án elindul a Magyar Everest Expedíció 2017 keretén belül, hogy a Föld legmagasabb csúcsát (8848 m) oxigénpalack nélkül elérjék, elsőként a magyar expedíciós hegymászás történetében. TV + Sztárok--Napvilágra került Lauren Pope egykori szexvideója http://www.life.hu/sztarok/20170309-lauren-pope-szexvideoja-napvilagra-kerult.htmlA tévésztár teljesen elsápadt, mikor meglátta a neten terjengő szexvideóját. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián élő adásban köszöntötte kolléganőjét, Serfőző Krisztináthttp://www.life.hu/sztarok/20170309-berki-krisztian-elo-adasban-koszontotte-kolleganojet.htmlA Nemzetközi Nőnap alkalmából Berki Krisztián a kolléganőjének kedveskedett egy szál virággal, csakhogy mindezt élő adásban tette. Mindenki meglepődött. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.