Németh Kristófnak nagyon fáj a szakítás

Fotó: Mudra László - Origo -
Németh Kristóf könnyek szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Német Kristóf és Judit több mint egy évig alkottak egy párt, de kapcsolatuknak vége lett. A színész bevallotta, hogy borzasztóan fáj neki a szakítás, de elfogadja párja döntését. Judit volt ugyanis az, aki hamarabb feladta a küzdelmet kapcsolatukért.

Németh Kristóf és Judit mindent elsöprő szerelmet élték át, de több mint egy év együttlét után véget ért a kapcsolatuk, ahogy erről a Life,hu is beszámolt. Nem volt köztük vita, veszekedés, vagy harmadik fél, egyszerűen nem volt már akkora a boldogság és a szerelem, mint az elején. Minden megpróbáltak azonban, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Külön is költöztek, hogy a nulláról induljanak, randevúkkal, találkozásokkal, de ez sem segített.

Németh Kristófnak nagyon fáj a szakítás Fotó: Mudra László - Origo

"Nem akartuk, hogy a szerelmünk szép lassú elmúlásával eljussunk odáig, hogy esetleg megbántsuk a másikat, amit később szívből megbánnánk, másrészt való igaz, szerettük volna tiszta lappal újrakezdeni. (...)

Azt hiszem, Judit fáradt bele előbb, ő adta fel hamarabb, ő mondta ki, hogy vége. Én tovább küzdöttem volna magunkért, érte, de neki már nem ment.

Borzasztóan fáj, de nagyon hálás vagyok" - árulta el a Best Magazinnak Kristóf. Hozzátette, fia, Lóci nagyon jól kezelte a helyzetet, ám ő még nincs túl a szakításon. "Amióta elment Juci, szinte folyamatosan a könnyeimmel küszködök" - vallotta be Kristóf.

Gesztesi Károly nem a színészetből tartja fenn magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170310-gesztesi-karoly-nem-a-szineszetbol-el.htmlMűtétje óta otthonában lábadozik Gesztesi Károly, aki mostanában nem is kap túl sok felkérést. Ám ő ezt nem bánja, ugyanis nem a színészettől függ a megélhetése! Már korábban létrehozott egy vállalkozást, ami a háttérből biztosítja az ő és családja biztonságát.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMegcsalták Sztárek Andreát, a Barátok közt sztárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170310-megcsaltak-sztarek-andreat.htmlTizenhárom év után lépett ki a házasságából a Barátok közt sztárja, Sztárek Andrea. A színésznő nem valaki más miatt hagyta ott a férjét, de eljött az a pont, ahonnan nem volt visszaút. A válás mellett döntött.TV + SztárokOrigoSzakított egymással Erdélyi Tímea és Szente Vajkhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-erdelyi-timea-es-szente-vajk-szakitottak.htmlErdélyi Timea és Szente Vajk meghozták a nehéz döntést. A színésznő és az MTVA Magyarország, szeretlek! című vetélkedőjét vezető színész-rendező már külön éli a napjait. A barátság megmaradt, de a 2012-ben kötött házasságnak vége.TV + Sztárok--Folytatódhat a Szívek szállodájahttp://www.life.hu/sztarok/20170306-folytatast-kaphat-a-szivek-szallodaja.htmlA vártnál is nagyobb sikert aratott a Szívek szállodája új évada, de a rajongók nagy bánatára csupán négy részből állt. Nem kell azonban csüggedni, ugyanis nagy esély van a folytatásra! TV + Sztárok--Már vezethet Oszter Sándor: lejárt az eltiltás http://www.life.hu/sztarok/20170308-oszter-sandor-mar-vezethet.htmlOszter Sándor ellen két éve emeltek vádat, mivel ittasan vezetett, ráadásul összetörte az egyik bevásárlóközpont márványtábláját. A színművészt eltiltották a vezetéstől, de úgy tűnik, már lejárt a büntetése, ugyanis újra volán mögé ült. TV + Sztárok--Harsányi Levente beköltözik az SOS Gyermekfalubahttp://www.life.hu/sztarok/20170309-harsanyi-levente-neveloszulokoz-koltozik.htmlHarsányi Levente egy hétgyerekes édesanyával költözik össze... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.