Gáspár Győző Gáspár Evelin Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen talált munkát magának Gáspár Evelin. A lány nemrég azt nyilatkozta, hogy ismertsége és roma származása miatt nem szívesen alkalmazzák. 

Evelin azóta elhelyezkedett, a Magyar Afrika Társaságnál kapott munkát, első fizetéséből pedig egy méregdrága pezsgőt vett szüleinek hálája jeléül

"Ez várt itthon tegnap, miután a lányom, a büszkeségem, megkapta élete első fizetését! Könnyekig hatódtam. És örömmel nézem,ahogy nemcsak keresi, hanem lassan meg is találja az útját az élet sűrűjében! Nagyon büszke vagyok rád és nagyon szeretlek!" – írta Bea az Instagramra.

Gáspár Evelin Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

ValóVilág: ennyi pénzt adott a 36 millióból Viviennek és Ginának Somahttp://www.life.hu/sztarok/20170312-valovilag-ennyi-penzt-adott-a-36-milliobol-viviennek-es-ginanak-soma.htmlSoma, a ValóVilág 2016-os győztese megígérte finalista társainak, Ginának és Viviennek, ha megkapja a nyereményét, fél-félmillió forintot ad nekik is. Be is tartotta a szavát.TV + Sztárok--Így tölti a vasárnapját Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20170312-igy-tolti-a-vasarnapjat-sarka-kata-a-gyerekekkel.htmlSarka Kata nem győzi eleget hangsúlyozni, hogy számára a gyerekei a legfontosabbak. Úgy tűnik, mindent meg is tesz azért, hogy Noncsi és Dávidka ne unatkozzanak. TV + SztárokOrigoAlekosz úgy érzi, Baukó Éva elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20170308-alekosz-ugy-erzi-bauko-eva-elarulta-nelkule-folytatna-az-edes-eletet.htmlNem tudni, mi történt az Édes Élet két szereplője között. Alekosz hatalmasat csalódott Évában. TV + SztárokOrigoExkluzív! Rátonyi Krisztina kommentálja majd a kijevi Eurovízióthttp://www.life.hu/sztarok/20170308-ratonyi-krisztina-kommentalja-majd-a-kijevi-euroviziot.htmlA világ legrégebbi televíziós show-műsorát az elmúlt tíz évében Gundel Takács Gábor kommentálta a magyar nézőknek. A legendás riporter helyett idén új narrátor lesz. TV + SztárokOrigoAlekosznak új barátnője vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170308-alekosznak-uj-baratnoje-van-anett.htmlHónapokkal ezelőtt eljegyezte akkori kedvesét, Bettyt, nem sokkal utána pedig szakított vele Alekosz. A kapcsolat lezárását a lány szorgalmazta, azt állította, kedvese finoman szólva sem monogám alkat. A Való Világ egykori nyertese a Life.hu-nak is beszélt akkor a magánéletéről. TV + Sztárok--Új kedvese van Pintér Tibor exének, Ács Beatrixnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170305-uj-kedvese-van-pinter-tibor-exenek-acs-beatrixnak.htmlCsak nemrégiben szakított Ács Bea és Pintér Tibor, de a lánynak máris új szerelme van, akit meg is mutatott a Facebookján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.