Diana szeretője, James Hewitt elárulta, hogy ő-e Harry apja

James Hewitt apaság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időről időre szárnyra kap az a pletyka, miszerint Harry hercegnek nem is Károly az apja, hanem Diana egykori szeretője... James Hewitt egyszer és mindenkorra tisztázta ezeket a híreszteléseket, elmondta, mi az igazság. 

Nem először merült fel az a pletyka, miszerint Harry hercegnek nem is Károly a vér szerinti apja. A hasonlóság miatt sokan úgy vélik, hogy valójában Diana egykori szeretője, James Hewitt nemzette a kisebbik fiút. A dolog odáig fajult, hogy már DNS-vizsgálatot is követeltek, de eddig nem történt semmi.

Diana szeretője elárulta, hogy ő-e Harry apja Forrás: AFP/Justin Tallis

Hivatalosan egyik oldalról sem cáfolták a híreszteléseket, ez idáig. Nemrég azonban James Hewitt egy interjút adott kapcsolatáról Dianával, és természetesen ez a kérdés is előkerült. A riporter kerek perec megkérdezte a férfit, hogy ő-e Harry apja, amire James határozottan válaszolt. "Nem, nem én vagyok" – mondta. "Akkor miért merül fel ez újra és újra?" – tette fel a kérdést a riporter, mire Diana egykori szeretője azt válaszolta, hogy valószínűleg ezzel a főcímmel akarják eladni az újságokat. Ráadásul

Harry herceg már megszületett, amikor James először találkozott Dianával,

tehát lehetetlen, hogy ő Harry apja!

Jeremy Irons Budapesten sétálgat - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-jeremy-irons-budapesten-setalgat.htmlRengeteg világsztár jár mostanában hazánkba forgatni, a többi között Jeremy Irons Oscar-díjas színész is. Nézd meg, hogy sétálgat Budapest utcáin a világsztár! TV + Sztárok--Hujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-hujber-ferenc-szerint-jezus-szinesz-volt.htmlHujber Ferencnek a közeljövőben el KELL mennie, mert szerinte hamarosan ráirányul a világ figyelme. Azt állítja, hogy Jézus színész volt, a halála pedig csak baleset: szerinte egy 10 éves kisfiú halt meg helyette, emiatt pedig hamarosan sok külföldi műsorba be fogják majd hívni. TV + SztárokOrigoKiakadtak Sarka Katára a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20170313-sarka-katara-kiakadtak-a-rajongoi.htmlSarka Kata ismét kiírta a Facebook-oldalára, hogy nem nyilatkozik magánéletéről, de felháborodva tapasztalta, hogy ennek ellenére mégis ír róla a sajtó. A kommentelői nem hagyták szó nélkül a kiírását, amihez természetesen egy dögös képet is kitett magáról. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Kefir és a szerelme: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170313-kefir-megmutatta-gyonyoru-baratnojet.htmlKecskés Tibor, azaz Kefir nagy szerelemben él kedvesével, akivel nemrég romantikus fotót is posztoltak a sztár közösségi oldalán.TV + Sztárok--Ők lehetnek Tóth Gabi utódai az X-Faktorban: Rúzsa Magdi és Tóth Vera is szóba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-ok-lehetnek-toth-gabi-utodai-az-x-faktorban.htmlTóth Gabi több évnyi szereplés után bejelentette, nem lesz többé mentor az X-Faktorban. Már csak az a kérdés, hogy ki fog a helyébe lépni? Az biztos, hogy hölgyet választana a csatorna, talán éppen nővérére, Tóth Verára esik majd a választásuk.TV + SztárokOrigoPippa Middleton kitiltotta Harry herceg kedvesét az esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-pippa-middleton-kulonleges-eskuvoi-szabalya.htmlPippa Middleton és milliárdos szerelme idén májusban mondják ki a boldogító igent. Anglia krémje jelen lesz a fogadáson, kivéve Harry kedvesét, Meghan Marklet... TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.