Hosszú Katinka: "Vajon mit tennék, ha ez lenne az utolsó napom..."

Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk Hosszú Katinka motiváló üzeneteit, újra és újra erőt adnak egy-egy nehéz nap elindulásához. Így történt ez most is. 

Az úszónő Instagramján tette közzé legfrissebb, biztató szavait. "Nézek ki az ablakon, és azon gondolkozom, vajon mit tennék, ha ez lenne az utolsó napom. Ilyenkor jön rá az ember, ki és mi a fontos, és melyek azok a dolgok amelyek eltörpülnek. A hétköznapi stressz nagyon fárasztó tud lenni, amíg nem változtatjuk meg a látásmódunkat."

Követői tetszését is azonnal elnyerte az üzenet, számtalan komment és lájk érkezett rá.

Minden nő mellé kellene egy Shane Tusup

Évek óta keressük Katinka és Shane közös sikereinek titkát. Rengeteg cikk készült már erről a csodálatos párosról, Rio óta pedig mindenki a fejét vakarja, mitől lehetnek legyőzhetetlenek együtt. Nem ők azonban az egyetlenek, akik házaspárként érnek el elképesztő eredményeket. A magyar aranyak nagy részének megszerzésében ugyanis az "edző férjeknek" legalább annyira benne volt a kezük, mint kedvesüknek. Legutóbb annak jártunk utána, mitől működhetnek ezek a párkapcsolatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.