Híres angliai sportoló feleségét erőszakolták meg otthonukban

Forrás: Thinkstock -
Anglia erőszak Nagy-Britannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonukban támadtak rá egy híres sportoló feleségére, a források szerint egy közeli barát erőszakolta meg a nőt. A Nagy-Britanniában ismert sportember összetört, és magát hibáztatja.

A meg nem nevezett nagy-britanniai sportoló családja nehéz időket élt át, a férfi feleségét ugyanis megerőszakolták. Ez már önmagában is egy hatalmas csapás volna, de még borzalmasabb, hogy az erőszakra saját otthonukban került sor, egy családi barát követte el; a sportoló teljesen összetört, magát hibáztatja, amiért nem volt ott, hogy megvédje gyermekei anyját.

Híres sportoló feleségét erőszakolták meg - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az eset még novemberben történt, de csak most került nyilvánosságra. A 35 éves férfit egy héttel később letartóztatták nemi erőszak gyanújával. A párhoz közel álló forrás szerint a családot teljesen összetörte az, ami történt. Az anya pedig azért izgul, hogy a gyermekeik ne sérüljenek. A sportoló pedig azt kívánja, bár ott lett volna, hogy megvédje a családját - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.