Amber Rose mellei Instagramon tesztelik a gravitációt

mellek Amber Rose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dúskeblű celebdíva különös videót tett közzé közösségi oldalán. A főszerepet ezúttal is a kebleire osztotta.

Csodás, új melltartóját teszteli hatalmas cickóin Amber Rose. A műveletről egy videót is készített, amit megosztott Instagram-oldalán:

Nem ez az első eset, hogy Amber a cickóival sokkol. Legutóbb is egy ultradögös szelfit lőtt méretes dekoltázsáról. Itt nézheted meg.

Hosszú Katinka nem tud kávét főzni: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170315-hosszu-katinka-elismerte-hogy-nem-tud-kavet-fozni.htmlNem lehet mindenki mindenben egyformán jó. Most megtudtuk, hogy mi Hosszú Katinka gyengesége, amiben még fejlődésre szorul. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta, miért "távozott" a Mokkábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170315-demcsak-zsuzsa-ezert-tavozott-a-mokkabol.htmlSokaknak feltűnt, hogy Demcsák Zsuzsa egy ideje eltűnt a képernyőkről, már nem ő vezeti a TV2 reggeli műsorát, a Mokkát. Most az is kiderült, miért. TV + SztárokOrigoIttas vezetésért csukták le Laurence Fishburne lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20170315-laurence-fishburne-lanyat-ittas-vezetesert-kaptak-el.htmlA Mátrix sztárjának már egyébként is főhet a feje a lánya miatt, hiszen nem csak ittasan vezet, hanem a pornózást sem veti meg. TV + SztárokOrigoX-Faktor szerepválogatóra hívták be az Edda gitárosáthttp://www.life.hu/sztarok/20170315-x-faktor-szerepvalogatora-hivtak-be-az-edda-gitarosat.htmlAlapi István Facebook-oldalán osztott meg egy számára rendkívül furcsa beszélgetést, amit az RTL Klub egyik munkatársával folytatott a napokban. TV + Sztárok--Nagy Ervin: "Az ember, amikor dolgozik, akkor nem a pénzt nézi"http://www.life.hu/sztarok/20170315--nagy-ervin-a-kincsem-kulisszakrol.htmlNagy Ervin játssza a főszerepet Herendi Gábor új filmjében, a Kincsemben. A színész mesélt a Life.hu-nak a forgatási kulisszákról, de azt is megtudhattuk tőle, miért fontos, hogy annyi pénz lett elköltve a filmre, amivel így a Kincsem minden idők legdrágább magyar filmje lett a 3 milliárd forintos költségvetésével.TV + Sztárok--Pintér Tibor szerint Marton Adrienn a szupernőhttp://www.life.hu/sztarok/20170314-pinter-tibor-szupernonek-tartja-marton-adriennt.htmlEgy tévés interjú keretein belül Pintér Tibor elárulta, hogy mit jelent számára a szupernő, és az is kiderült, hogy kicsit irigykedik barátjára, Edvin Martonra a felesége miatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.