Alekosz Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz néhány héttel ezelőtt ismerkedett meg  új barátnőjével, aki elmondása szerint minden igényét kielégíti és minden parancsát végre is hajtja. Számára a lány a tökéletes istennő. Ám nemcsak ő láthatja szerelmét  meztelenül, ugynais Anett ugyanis szerepelt már pucér valóságshow-ban.

Alekosz pedig úgy tűnik, roppant büszke új kedvesére, az Ádám keresi Évát egykori szereplőjére, nincs is nap, hogy ne posztolna vele kapcsolatban valamit. Most az alábbiakat tette közzé a Facebookján.

"Amikor Anett az első beszélgetésünk alkalmával megjegyezte, hogy ő is egy tévécsatornánál csinál ezt - azt, engem, mint gyakorlott televízióst, természetesen érdekelt, hogy mit. Így derült ki, hogy realityben, közös a sorsunk. Rögtön visszanéztem az Adásokat és megállapítottam, hogy Anettnek nem szabadott volna elsőnek kiesnie, mivel intelligenciában, kisugárzásban, kommunikációban, kedvességben, toronymagasan fölötte állt a többi, vele egy műsorban szereplő lánynak. A műsor egyáltalán nem volt közönséges, bár.., én szakmailag egy kicsit máshogyan csináltam volna. De hát, nem kérdeztek meg"

"Az Ádám keresi Évát Című realityben szívesen rész vállalnék, noha nem szereplőként, sem szerkesztőként, de tanácsadóként, biztosan. Anettal szakmailag is megértjük egymást. Kedvenc közös filmünk: a Miniszter Félrelép. Anett, engem miniszter úrnak hív. Én, pedig félrelépek!" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.