Németh Kristóf majdnem elsírta magát, amikor a szakításáról beszélt

Forrás: Facebook/Németh Kristóf -
Németh Kristóf szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a színész és barátnője, Judit másfél év után szakítottak. Németh Kristóf már többször is elmondta, rossz passzban van, és nagyon fáj neki az elválás. Úgy tudni, már esküvőt és gyermeket is tervezett kedvesével.

Most, amikor a Fem3 Caféban Mádai Vivien a szakításukról kérdezte, Kristófnak még a hangja is elcsuklott, majdnem sírva fakart. Újra elmondta, hogy a válást nem ő akarta, ezért nehezen birkózik meg érzelmeivel.

Ez még... megérint. Ez még egy friss dolog egyrészt, másrész meg nem én akartam ezt így, úgyhogy nem egyszerű."

Németh Kristóf kisfiával és Judittal Forrás: Facebook/Németh Kristóf

"Azt az utat választottam most, hogy megpróbálom teljesen kitisztítani az életemet, rengeteget sportolni, a szakmai céljaim felé koncentrálni, valamint a gyerekemre és a családomra koncentrálni" - nyilatkozta.

Németh Kristófnak nagyon fáj a szakításhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-nemeth-kristofnak-faj-a-szakitas.htmlNémet Kristóf és Judit több mint egy évig alkottak egy párt, de kapcsolatuknak vége lett. A színész bevallotta, hogy borzasztóan fáj neki a szakítás, de elfogadja párja döntését. Judit volt ugyanis az, aki hamarabb feladta a küzdelmet kapcsolatukért.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoNémeth Kristóf és kedvese, Judit szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170309-nemet-kristof-es-judit-szakitott.htmlNémeth Kristóf és kedvese csaknem két éve jöttek össze, de váratlanul véget ért a kapcsolatuk. Nemrég még az esküvőt tervezgették, de erre már biztosan nem fog sor kerülni. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf: "Meg kellett tanulnom női fejjel gondolni" http://www.life.hu/sztarok/20170106-nemeth-kristof-parkapcsolat-a-szinesz-szerint-igy-mukodik-egy-szerelem.htmlA 41 éves magyar színésznek határozott elképzelései vannak arról, hogy mi is kell valójában a hölgyeknek. Gondolatait örömmel osztotta meg az olvasókkal. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf és 9 éves fia szeretik a fegyverekethttp://www.life.hu/sztarok/20161125-nemeth-kristof-es-9-eves-fia-rajonganak-a-fegyverekert.htmlNémeth Kristóf rengeteg időt tölt 9 éves fiával, Lócival. Nagyon sok közös hobbijuk van, de aminek a színész a legjobban örül az az, hogy ugyanannyira rajong gyermeke a fegyverekért, mint ő. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoRendőrök várták Németh Kristófot, majdnem rabosítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-nemeth-kristof-majdnem-racs-moge-kerult-rendorokkel-kellett-megkeresniuk-az-edesanyjat.htmlA színész elöször szólalt meg, mióta felmerült, hogy rokkantkártyával parkolt. Elmondása szerint ha nincs vele az édesanyja, akkor nem használja az igazolványt. A Mokka két műsorvezetője a hamarosan bemutatásra kerülő Billy Eliott kapcsán beszélgetett Németh Kristóffal, de nem tudtak elmenni a héten felkapott hír mellett sem. TV + Sztárok--Állítják: Németh Kristóf rokkantkártyával parkolt! http://www.life.hu/sztarok/20160719-nemeth-kristof-szineszrol-azt-allitjak-rokkantkartyaval-parkolt-megszolalt-a-szinesz-nem-hasznalja-a.htmlA színészről azt állítják, látták, ahogy rokkantkártyával parkolt a belvárosban, annak ellenére, hogy láthatóan neki nincs semmi baja. Német Kristóf elmondta, ha nincs vele az édesanyja, akkor nem használja a kártyát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.