Kemény időszakon van túl Pápai Joci - Majdnem abbahagyta a zenélést

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Caramel zenélés Majka Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci élete a Megasztár után válságba került. Azt, hogy a sötét időszakot maga mögött tudhatja, két barátjának, Majkának és Caramelnek köszöheti.

12 évvel ezelőtt esett ki a Megasztárból Pápai Joci. Annyira megviselte a dolog, hogy a zenélést is majdnem abbahagyta. Hogy ez mégsem történt meg, az Majkának és Caramelnek köszönhető. A legkeményebb belső harcokat azonban Joci egyedül vívta meg - írja a Bors.

Pápai Joci A Dal 2017 nyertese, készül az Eurovízióra Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Annak idején Caramellel már az előválogatón egymásra hangolódtunk, és olyannyira összebarátkoztunk, hogy amikor továbbjutottam, már a második nap nála aludtam, hogy ne kelljen feljárnom vidékről. A barátságunk azóta is töretlen, hiszen életem legnehezebb időszakában is támaszkodhattam rá. Voltak olyan pillanataim, amikor azt hittem, abbahagyom a zenélést, de ő és Majka mindig kirángatott a gödörből. Persze a legkeményebb belső harcokat már egyedül kellett megvívnom" - mesélte az Eurovízióra késülő énekes.

A nagy barátság ellenére Caramel nem volt elfogult Jocival A Dalban, hiszen nem egyedül döntött a győztes személyéről. Megbeszélték, hogy az objektív zsűrizés nem lesz hatással a barátságukra, bárhogy is alakuljanak a dolgok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.