Rubint Réka Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszházaspár szívesen osztja meg életük kis szeletkéit a rajongóikkal, így a boldog, meghitt fotóiknak is helyük van a közösségi oldalakon. 

Réka ezúttal Antoine de Saint-Exupéry szavait idézte a fotók mellett, amelyen Norbival úgy bújnak egymáshoz, mintha friss házasok lennének.

A háromgyerekes fitneszmami gyakran beszél arról, élete legjobb döntése volt, hogy Norbi felesége lett. Állítja, a nehézségek csak közelebb vitték őket egymáshoz, így már 14 éve hűséges társa és szerető felesége Schobert Norbinak.

"A házasság egyik legfontosabb eleme a kommunikáció. Az egymás iránti tisztelet, közlékenység, ami a kapcsolat elején megvolt, az megmaradjon az évek alatt. (...) Még mindig randizgatunk! Van olyan, hogy rácsörgünk a másikra, és megbeszéljük, hogy találkozzunk egy bizonyos helyen. A Duna-parti séták sem maradhatnak el, hiszen Szentendrén élünk. Ez általában másfél-két óra, nem kell sokra gondolni. Imádunk együtt lenni. Persze a mi kapcsolatunkban is voltak gondok, de sosem úgy álltunk hozzá, hogy akkor véget vetünk neki. Mindig a legnagyobb bajban zártunk össze a legjobban" – nyilatkozta a Life.hu-nak korábban Réka.

Hujber: "Az egyetlen dolog, amit el tudok játszani, az a hitelem"http://www.life.hu/sztarok/20170319-hujber-ferenc-balhei.htmlAz elmúlt héten Hujber Ferenc Mokka-beli szereplése borzolta a kedélyeket. A látottakról-hallottakról mindenkinek megvan a véleménye, van, aki szerint a színész drogozott a beszélgetések előtt, mások azt állítják, zseniálisat alakított, de az is felmerült, hogy Alföldi Róbert készülő színdarabját, esetleg a Valami Amerika 3-at promózzák így. Nos, ezt nem tudjuk, de annyi biztos, nem az első eset, hogy a sajtó Hujber balhéival van tele. Ezt egyébként ő sem tagadja, Kadarkai Endre Arckép című műsorában körülbelül egy éve beszélt zűrös múltjáról, amelyet az aktualitások apropóján most fel is elevenítünk. TV + SztárokOrigoBejelentkezett az anyakönyvvezetőnél Berki Krisztián és Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20170319-bejelentkezett-az-anyakonyvvezetonel-berki-krisztian-es-hodi-pamela-hazassagkotesre.htmlÚgy tűnik, Berki Krisztián és Hódi Pamela szándékai komolyak, és valóban összekötik hivatalosan is az életüket. TV + SztárokOrigoDobó Kata: "Az anyaság elnézővé, megengedővé tesz és közben bekapcsol"http://www.life.hu/sztarok/20170317-interju-dobo-kataval.htmlDobó Kata nevét egy ország ismerte meg, amikor 1997-ben ő játszotta a Miniszter félrelép című filmben Marosi Tünde szerepét. Kata sikere azóta is töretlen, olyan közismert magyar filmek köthetőek a nevéhez, mint a Csak szex és más semmi, vagy a Szabadság, szerelem. Az idei GLAMOUR Women of the Year Az év színésznője kategória jelöltje 38 éves korában vált édesanyává, de mint elmondta, úgy érzi, mintha kislánya, Szofi mindig is az élete része lett volna. Kata most a karrierről, a gyermek születése utáni évekről, és a nőiességről beszélt. TV + SztárokOrigoExkluzív! Rátonyi Krisztina kommentálja majd a kijevi Eurovízióthttp://www.life.hu/sztarok/20170308-ratonyi-krisztina-kommentalja-majd-a-kijevi-euroviziot.htmlA világ legrégebbi televíziós show-műsorát az elmúlt tíz évében Gundel Takács Gábor kommentálta a magyar nézőknek. A legendás riporter helyett idén új narrátor lesz. TV + SztárokOrigoSarka Kata kiakadt - Állítja, hamis nyilatkozatot adtak a szájábahttp://www.life.hu/sztarok/20170314-sarka-kata-kiakadt-allitja-hamis-nyilatkozatot-adtak-a-szajaba.htmlA minap tette közzé Sarka Kata, hogy amióta kiderült, ő és Hajdú válnak, a legképtelenebb hírek kapnak szárnyra vele kapcsolatban. Bejegyzéséért kapott hideget-meleget, voltak, akik leginkább a poszthoz tartozó fotót kifogásolták. Kata most az egyik hetilapra bukott ki, azt állítja, semmi olyat nem nyilatkozott, amit leírtak. TV + Sztárok--Ezt vette első fizetéséből Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20170312-ezt-vette-elso-fizetesebol-gaspar-evelin-gyozike-lanya.htmlNehezen talált munkát magának Gáspár Evelin. A lány nemrég azt nyilatkozta, hogy ismertsége és roma származása miatt nem szívesen alkalmazzák. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.