Dolly Roll együttes énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kékes Zoltán nélkül már nem akarják folytatni, de Dolly elárulta, az éneklést ettől ő még nem hagyja abba. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Kékes Zoltán (Sziszi) idén, év elején, 67 éves korában hunyt el. Az Emerton-díjas, Huszka Jenő-díjas és ORI-nívódíjas zenészt egy ország gyászolta, most pedig már az is kiderült, hogy mihez kezd nélküle a Dolly Roll.

Kékes Zoltán nélkül nincs többé Dolly Roll Forrás: www.pedrofon.hu

Sziszi halála megrendítette a zenekart is, így nem csoda, hogy az énekesnő bejelentette:

a Dolly Roll nem működik tovább.

Zoltán 1983 óta gitárosa, vezetője és egyben menedzsere is volt az együttesnek, ahogy Dolly, azaz Penczi Mária is ott volt már a kezdetekkor is.

"Lezárult egy korszak, a Dolly Rollnak vége, de számomra még nem lesz vége" – mesélte a Story Extra riportjában Dolly, azt azonban még nem árulta el, hogy mikor és hol láthatja legközelebb a közönség.

Ezért szűnik meg a Dolly Roll

"Mivel már csak én vagyok egyedül, ebben a formátumban, és ezzel a névvel már nem mehet tovább. Érzelmileg nem megy! De vannak ötleteim! A nagy fájdalom mellett egyvalamiben biztos voltam, hogy nem hagyom abba. Nekem ez az életem! Még nem szeretnék erről bővebben beszélni, de annyit elárulhatok, hogy méltó lesz a folytatás" – mesélte Dolly.

Torgyán József özvegye elárverezteti volt férje ruháithttp://www.life.hu/sztarok/20170322-torgyan-ozvegye-eladott-ruhakbol-jotekonykodik.htmlTorgyán József özvegye, Marika elárverezteti egykori férje ruháit, és az ebből befolyt összeget jótékony célra fordítja. TV + Sztárok--Feleség lesz Weisz Fanniból?http://www.life.hu/sztarok/20170322-megkertek-weisz-fanni-kezet.htmlIgazi romantikus leánykérésre készült Péter, Fanni azonban annyira ledöbbent, hogy hosszú másodpercekig köpni-nyelni sem tudott. TV + Sztárok--Stohl András mentor lesz az X-Faktorban?http://www.life.hu/sztarok/20170322-stohl-andras-mentor-lesz-az-x-faktorban.htmlBármilyen műsor vezetését meg tudná csinálni Stohl András, de akár zsűrinek is jó lehet. A színész felmondott a Vígszínházban, mert új feladatot kapott, és lehet, hogy ez nem más, mint az X-Faktor. TV + SztárokOrigoInterjú Shane Tusuppalhttp://www.life.hu/sztarok/20170321-interju-hosszu-katinka-ferjevel-es-edzojevel-shane-tusuppal.htmlA háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő, Hosszú Katinka férje a motivációról, a kitartásról, a kudarc felemelő erejéről mesélt. Shane Tusup Katinkának nemcsak házastársa, de edzője, mentora, üzlettársa és barátja is egyben. Ebbe a különleges kapcsolatba nyerhetünk most betekintést. TV + Sztárok--"Sokan nem hittek nekem" - Megszólalt Demcsák a férje ítélete utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170322-megszolalt-demcsak-zsuzsa-ferje-itelethirdetese-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, jogerős ítélet született Demcsák Zsuzsa férjének ügyében. Kimondták, hogy Kiss József testi sértés és rongálás miatt is bűnös. Azóta pedig megszólalt az ügyben a műsorvezető is. TV + Sztárok--Jogerős az ítélet: Demcsák Zsuzsát tényleg verte a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20170322-demcsak-zsuzsat-tenyleg-verte-a-ferje.htmlEbben a régóta húzódó ügyben kedden végre ítélet született. Igaz, a volt férj és ügyvédje fellebbez a Kúriánál. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.