Stohl András mentor lesz az X-Faktorban?

Forrás: Origo -
X-Faktor Stohl András RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármilyen műsor vezetését meg tudná csinálni Stohl András, de akár zsűrinek is jó lehet. A színész felmondott a Vígszínházban, mert új feladatot kapott, és lehet, hogy ez nem más, mint az X-Faktor.

Nagy meglepetésre Stohl András felmondott a Vígszínházban, mivel olyan új feladatot kapott, ami nem összeegyeztethető a színpaddal. A színész azt is elárulta, hogy számára ismeretlen dologban próbálhatja ki magát, de ennél többet nem mondott a megbízásáról. Sajtóértesülések szerint azonban az RTL Klubnál folytatja pályafutását a színész, méghozzá az X-Faktorban.

Stohl András az RTL Klubnál folytathatja Forrás: Origo

Tóth Gabi ugyanis távozott a mentorok sorából, helyére mindenképpen kell egy ember. Ugyan hölgyet szeretnének, de mivel a zsűri teljes névsora még nem ismert, ezért bármi elképzelhető. "Ahhoz, hogy valaki a mentorszékbe üljön, talán az a legfontosabb, hogy tökéletesen tudja, minek kell történnie a színpadon. Stohl András korunk egyik legjobb színésze, ezt mindenki tudja. Stohl ugyan kiválóan énekel, de nem énekes, ahogy a korábbi mentor, Alföldi Róbert sem, de mindketten ismerik, hogy mire van szükség a színpadon. Tóth Gabi helyére mindképpen egy női mentort szeretnénk, de

a teljes zsűri névsor még nem nyilvános, tehát bármi megtörténhet"

- mondta a Blikknek a csatorna kreatív producere, Schiwert Takács László. Nem ez viszont az egyetlen műsor, ahol el lehet képzelni a színészt. Az újrainduló Reggeliben is lenne helye, hiszen korábban is vezette Alföldi Róberttel. "Kétségtelen, hogy ők ketten emlékezetesek voltak a Reggeli történetében, és bár műsorvezetői szerepben már láthattunk Andrást. Szerintem ismét jól csinálná ezt a feladatot is. Bármiről is van szó, Stohl András mindig jó ötlet" - mondta még a producer. A lap megkereste a színészt is, aki elárulta, az X-Faktort igen, de a Reggelit nem vállalná.

Interjú Shane Tusuppalhttp://www.life.hu/sztarok/20170321-interju-hosszu-katinka-ferjevel-es-edzojevel-shane-tusuppal.htmlA háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő, Hosszú Katinka férje a motivációról, a kitartásról, a kudarc felemelő erejéről mesélt. Shane Tusup Katinkának nemcsak házastársa, de edzője, mentora, üzlettársa és barátja is egyben. Ebbe a különleges kapcsolatba nyerhetünk most betekintést. TV + Sztárok--"Sokan nem hittek nekem" - Megszólalt Demcsák férje ítélete utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170322-megszolalt-demcsak-zsuzsa-ferje-itelethirdetese-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, jogerős ítélet született Demcsák Zuzsa férjének ügyében. Kimondták, hogy Kiss József testi sértés és rongálás miatt is bűnös. Azóta pedig megszólalt az ügyben a műsorvezető is.TV + Sztárok--Jogerős az ítélet: Demcsák Zsuzsát tényleg verte a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20170322-demcsak-zsuzsat-tenyleg-verte-a-ferje.htmlEbben a régóta húzódó ügyben kedden végre ítélet született. Igaz, a volt férj és ügyvédje fellebbez a Kúriánál. TV + SztárokOrigoEzt a nevet adta A. J. McLean a kislányának http://www.life.hu/sztarok/20170321-a-j-mclean-vicces-nevet-adott-a-lanyanak.htmlMegszületett A. J. McLean második gyermeke, de azt senki nem tudja, hogy miért kapta a "dalszöveg" nevet. TV + SztárokOrigoNádai Anikó beszólt Ördög Nórának - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170321-nadai-aniko-beszolt-ordog-noranak-foto-video.htmlNádai Anikó először a Gyertek át! című műsorban emlegette Ördög Nórát, most pedig az Instagram-oldalán kóstolta be, persze burkoltan, a tehetséges műsorvezetőt. TV + Sztárok--Pumped Gabo szerint VV Evelin dagadthttp://www.life.hu/sztarok/20170321-pumped-gabo-szerint-vv-evelin-kover.htmlPumped Gabo életéről és világnézetéről rengeteg dolgot megtudhatunk a valóságshow-jából. A gyúrós srác kendőzetlen őszinteséggel mondja el véleményét mindenről, így haverjai barátnőiről is: VV Evelin szerinte például egyszerűen dagadt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.