párkapcsolat sztárok szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok világában néha már nehéz követni, hogy ki-kivel alkot egy párt, vagy éppen azt, hogy kiknek volt közük egymáshoz valaha a múltban. 

Tudtad, hogy Ryan Gosling például még Sandra Bullock-kal is megpróbálta mielőtt rátalált volna élete párjára, Eva Mendesre? 2002-2003 között randizgattak, pedig a színésznő és Gosling között azért van néhány év körkülönbség.

Az is sokakat meglep, hogy Drew Barrymoore és Christian Bale sem idegenek egymásnak. Ugyan a viszonyuk nem volt hosszúéletű mégsem letagadható: 1987-ben a két A-listás sztár bizony megpróbálta együtt.

Az azonban nem meglepő, hogy DiCaprio sorra fogyasztja a szebbnél-szebb modelleket. Olyan hölgyek szerepelnek a listáján, mint például Bar Refaeli, a Victoria's Secret-modell Erin Heatherton, de hírbe hozták Margot Robbival és Palvin Barbival is.

Azt azonban nem sokan tudják, hogy régebben még Naomi Campbellel is randizgatott, ám a románc véget ért, mikor Leo megkapta a Titanic szerepét. Olyan hírek is szárnyra keltek, hogy a kapcsolatai azért futnak mind zátonyra, mert DiCaprio valójában meleg. Íme még néhány eltitkolt sztárpár!

/1703/Szt_r2017322115023

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.