Torgyán József özvegye elárverezteti volt férje ruháit

Forrás: MTI/Kovács Attila -
Torgyán József özvegy árverezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Torgyán József özvegye, Marika elárverezteti egykori férje ruháit, és az ebből befolyt összeget jótékony célra fordítja. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, a Független Kisgazdapárt egykori vezetőjét 85 éves korában, XII. kerületi otthonában érte a halál. József a távozás egyik legbékésebb módját választotta, ugyanis álmában hunyt el, de ez természetesen nem csillapítja a szerettei hiányérzetét.

Torgyán József Budapest, 1990. július 4. Forrás: MTI/Kovács Attila

Cseh Mária egy korábbi interjúban bevallotta, nem tud belenyugodni férje halálába. Képtelen elfogadni azt, hogy József nincs többé, ugyanis semmilyen jel nem mutatott arra, hogy baj van. Ráadásul rengeteg intéznivaló szakadt az asszony nyakába, például József öltönyeinek is helyet kell találni.

"A szekrényben legalább tizenhét darab, csodálatos, értékes öltöny van. Szeretném, ha méltó helyre kerülnének, olyan emberek viselnék, akiken a férjem is szívesen látná. A többi ruhát elajándékozom, de az megfordult a fejemben, hogy az öltönyöket elárvereztetem és felajánlom jótékony célra a befolyt összeget" - írta meg a Ripost.

Feleség lesz Weisz Fanniból?http://www.life.hu/sztarok/20170322-megkertek-weisz-fanni-kezet.htmlIgazi romantikus leánykérésre készült Péter, Fanni azonban annyira ledöbbent, hogy hosszú másodpercekig köpni-nyelni sem tudott. TV + Sztárok--Stohl András mentor lesz az X-Faktorban?http://www.life.hu/sztarok/20170322-stohl-andras-mentor-lesz-az-x-faktorban.htmlBármilyen műsor vezetését meg tudná csinálni Stohl András, de akár zsűrinek is jó lehet. A színész felmondott a Vígszínházban, mert új feladatot kapott, és lehet, hogy ez nem más, mint az X-Faktor. TV + SztárokOrigoInterjú Shane Tusuppalhttp://www.life.hu/sztarok/20170321-interju-hosszu-katinka-ferjevel-es-edzojevel-shane-tusuppal.htmlA háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő, Hosszú Katinka férje a motivációról, a kitartásról, a kudarc felemelő erejéről mesélt. Shane Tusup Katinkának nemcsak házastársa, de edzője, mentora, üzlettársa és barátja is egyben. Ebbe a különleges kapcsolatba nyerhetünk most betekintést. TV + Sztárok--"Sokan nem hittek nekem" - Megszólalt Demcsák a férje ítélete utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170322-megszolalt-demcsak-zsuzsa-ferje-itelethirdetese-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, jogerős ítélet született Demcsák Zsuzsa férjének ügyében. Kimondták, hogy Kiss József testi sértés és rongálás miatt is bűnös. Azóta pedig megszólalt az ügyben a műsorvezető is. TV + Sztárok--Jogerős az ítélet: Demcsák Zsuzsát tényleg verte a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20170322-demcsak-zsuzsat-tenyleg-verte-a-ferje.htmlEbben a régóta húzódó ügyben kedden végre ítélet született. Igaz, a volt férj és ügyvédje fellebbez a Kúriánál. TV + SztárokOrigoEzt a nevet adta A. J. McLean a kislányának http://www.life.hu/sztarok/20170321-a-j-mclean-vicces-nevet-adott-a-lanyanak.htmlMegszületett A. J. McLean második gyermeke, de azt senki nem tudja, hogy miért kapta a "dalszöveg" nevet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.