forgatás Keresem a családom Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu műsora miatt sokszor van távol a családjától, és nemcsak Magyarországon belül utazik. Sokan kérdezik tőle, hogy nem hiányzik-e ilyenkor nagyon a kisfiának, a műsorvezető pedig elárulta, hogy okozott-e törést a kapcsolatukban a sok távollét.

A forgatások miatt sokat utazik Lilu, nem csoda, ha felvetődik a kérdés, hogy nem hiányzik-e ilyenkor nagyon a kisfiának. Sok családnak segít az egyesülésben a műsorvezető, kiderült, hogy az ő családjában okoz-e problémát a távollét.

Lilu sokat van távol a családjától Forrás: Facebook/Lilu

"Többen kérdezték tőlem, hogy amikor dolgozom, Magyarországtól kezdve Ausztrálián át Amerikáig járom a világot, nem hiányzunk-e a fiammal egymásnak.

Igazi szimbiózisban élünk Dáviddal, szerencsére azért sokat vagyunk együtt.

Annyira közel állunk egymáshoz, hogy egy-egy munkával járó pörgősebb időszak egyáltalán nem akasztja meg a kapcsolatunkat, emiatt még soha nem volt szomorú. Egy hétnél hosszabb ideig ugyanis soha nem voltam még távol tőle" - mesélte Lilu a Best Magazinnak. Hozzátette, ő is ismeri ezt a helyzetet, hiszen az édesanyja nagy hegymászó volt, ezért gyakran útra kelt, de ő sem szomorkodott emiatt. Lilu azt is elmondta, hogy a kisfia rendszeresen nézi a műsorát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.