Pásztor Anna megtisztelve érzi magát

Forrás: TV2 -
interjú Glamour Woman of the Year Pásztor Anna egyenjogúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere rengeteg hírességgel beszélgetett a Glamour-gálán, többek között Pásztor Annával is, aki az év énekesnője díjért indult, melyet végül Tóth Gabi nyert meg. 

Ahogy azt már megszokhattuk, Pásztor Anna elképesztően extravagáns szerelésben érkezett a Glamour-gálára, amivel természetesen magára vonta a figyelmet. Elárulta, hogy a divattervező egy ufoid, mangoid és kissé terminátor jelleget szeretett volna kölcsönözni a kollekciójának, ami véleményünk szerint sikerült is. Nézd meg a többi ruhakölteményt is a Glamour-gáláról!

Pásztor Annát teljesen meghökkentették az események Forrás: TV2

Az is kiderült, hogy Anna egyáltalán nem volt felkészülve az Év énekesnője jelölésre, így azt sem tudta pontosan, hogy mit tett volna, ha ő nyeri meg a díjat:

"Elképesztő, hogy egyáltalán itt vagyok. Hogy ide már mindenkit beengednek, ezt nem is értem. És ráadásul énekesnő kategóriában külön megtiszteltetés. Nem gondoltam volna, hogy izgulni fogok, de már azon kaptam magamat, hogyha véletlenül nyernék, mit mondanék" - vallotta be a kétgyermekes anya.

Anna arról is mesélt, hogy mit gondol az egyenjogúságról:

"A világnak semmi más lehetőség nincs, mint az hogy hagyja, hogy a női nem egy picikét átölelje.

Ez nem egyenjogúság, ez egyszerűen csak a világ forgása. Annyi nyomasztó dolog volt, annyi kardoskodás, annyi harc, annyi férfi energia, most kell egy picikét a nők energiája"

Glamour-gála: Romantikus rózsaszínt viselt Zimány Linda

A Glamour-díjátadót Zimány Linda sem hagyta ki. A szépséges modell romantikus rózsaszín ruhát viselt: jól állt neki. Nézd meg a róla készült friss fotót itt!
Gaál Noémi visszatér a képernyőre?http://www.life.hu/sztarok/20170324-gaal-noemi-visszater-a-mediaba.htmlGaál Noémi Abaházi Csaba, Dudás Ádám és Vágó Piros vendégeként volt a Sláger Fm reggeli műsorában, ahol a többi között jövőjéről is beszélt... TV + Sztárok--Iszak Eszti elárulta, miért tűnt el- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-iszak-eszti-nem-akart-maganeleterol-nyilatkozni-video.htmlIszak Eszti tavasztündérként libegett csodaszép selyem ruhájában az idei Glamour Gálán. Kollégánkank azt is elárulta, miért láthatjuk mostanában csak ritkán hasonló rendezvényeken.TV + Sztárok--Dukai Regina elárulta, kit látogatott meg Dominikán- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-dukai-regina-dominokan-nyaralt-video.htmlDukai Regina egyenesen Dominikáról érkezett a Glamour Gálára. Csokibarnán és kipihentem mesélte el, kit látogatott meg a fantasztikus, egzotikus szigeten.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs barátja védette le a Morning Show-thttp://www.life.hu/sztarok/20170324-sebestyen-balazs-baratja-vedette-le-a-morning-show-t.htmlSebestyén Balázsék nem folytathatták műsorukat Morning Show néven, ugyanis azt a nevet levédette valaki más. Kiderült, hogy a műsorvezető egyik barátja/üzlettársa szúrta őt hátba, majd eladta a brandet a Class FM tulajdonosának. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoWoman of the year 2017 - Íme, a díjazottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-woman-of-the-year-2017-glamour-gala-dijazottjai.htmlCsütörtök este újra átadták a Glamour-díjakat. A Woman of the year 2017-es díjazottjai ők lettek. TV + Sztárok--Zámbó Krisztián gyantázáson esett át: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170323-zambo-krisztian-rosszul-viselte-a-gyantazast.htmlEgyértelműen kijelenthetjük, hogy Zámbó Krisztián megbánta a gyantáztatást, pedig először azt hitte, nincs ebben semmi különleges kihívás. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.