Nehéz körülmények között él a Kicsi Óriások győztese, Zsolti

Forrás: rtl.hu -
Kicsi Óriások
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár megnyerte az RTL Klub Kicsi Óriások című tehetségkutatóját Zsolti, a családja még mindig nagyon nehéz helyzetben van. A kisfiú édesanyja beszélt erről. 

40 négyzetméteren él Zsolti két testvérével, édesanyjával és rokkantnyugdíjas nagymamájával. "Az egész ország láthatta a Kicsi Óriásokban, milyen tehetséges a fiam, mégsem tudom megadni neki, amire szüksége lenne. Sokszor kilátástalannak tűnik az élet, de ilyenkor mindig arra gondolok: miattuk nem szabad feladnom" - mondta el a Bestnek az édesanya, Melinda, aki minimálbérből gondoskodik a családjáról. Hozzátette, régen nem voltak anyagi gondjaik, de amióta a férje elhagyta, komoly nehézségekkel küzdenek: a hatalmas törlesztőrészletek miatt el kellett adni az otthonukat is.

Eszti és Zsolti, a Kicsi Óriások győztesei Forrás: rtl.hu

Melinda arról is beszélt, hogy Zsolti nővére, Cintia és húga, Mercédesz is nagyon tehetséges. Előbbi az RTL Klubon futó Playback Párbaj című műsor tánckarában szerepel, a kisebb lány pedig számtalan trófeát nyert táncbajnokságokon. Dilemmát jelent az is, hogy az édesanya melyik gyermeke karrierjét támogassa, mert hármójukra biztosan nem futja, pedig mind megérdemelnék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.