Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata ma már feltöltött egy gyerekkori képet, hogy megmutassa, mennyire hasonlít rá a kislánya, Noncsi. Noncsi ezalatt az apukájával szelfizett, akivel ma apás hétvégét tartottak. Kata pedig újra posztolt.

"#mydog #lovethem #spring #home" - írta ki Kata, smink nélküli fotója pedig fél óra alatt közel 1500 lájkot zsebelt be:

#mydog #lovethem #spring #home

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Hatalmas baleset történt Sarka Katával

Nincs könnyű dolga egy egyedülálló, kétgyermekes anyukának. Bizony fel kell készülnie mindenre, a váratlan meglepetésekre is. Így történt ez a Glamour-gála előtt is. Kata ugyanis csemetéi miatt nem tudta felvenni az eredetileg tervezett ruhaköltéményt. Elmondta, hogy egy kis baleset történt vele a gála előtt, ezért nem abban a ruhában érkezett, amiben szeretett volna, mert a gyerekek indulás előtt leöntötték paradicsomlével. Az esetről itt írtunk korábban.
Sarka Kata visszatért az Instagramrahttp://www.life.hu/sztarok/20170322-visszatert-az-instagramra-sarka-kata.htmlSarka Kata néhány hete jelentett be egy igen nagy problémát: valamilyen hiba miatt eltűnt az Instagramról. Nemrég azonban örömhírről számolt be, méghozzá arról, hogy visszatért. TV + SztárokOrigoSarka Kata szerint Szabó Zsófi csúnyán elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20170320-sarka-kata-szerint-szabo-zsofi-elarulta-a-titkait-hajdu-peternek.htmlSarka Kata és Szabó Zsófi nemrég még elválaszthatatlanok voltak, Kata a színésznő esküvőjén a legjobb barátnőként volt jelen. Kata azonban úgy döntött, hogy nem keresi többet Zsófi társaságát. A Bors megtudta, hogy miért. TV + SztárokOrigoTitokzatos férfival pihent Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20170318-sarka-kata-egy-titokzatos-ferfivel-pihent.htmlÚgy tudtuk, hogy Sarka Kata a gyerekeivel utazott el Sárvárra, hogy kicsit kikapcsolódjanak. A Blikk olvasóriportere azonban egy titokzatos férfit is látott Kata oldalán. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi és Sarka Kata barátsága véget érthttp://www.life.hu/sztarok/20170316-szabo-zsofi-es-sarka-kata-nem-baratok-tobbe.htmlSzabó Zsófi és Sarka Kata rendkívül jó barátnők voltak, de az ő kapcsolatuk már csak múlt idő. Szinte egyáltalán nem beszélnek egymással, pedig egykor még nyaralni is együtt mentek. TV + SztárokOrigoSarka Kata kiakadt - Állítja, hamis nyilatkozatot adtak a szájábahttp://www.life.hu/sztarok/20170314-sarka-kata-kiakadt-allitja-hamis-nyilatkozatot-adtak-a-szajaba.htmlA minap tette közzé Sarka Kata, hogy amióta kiderült, ő és Hajdú válnak, a legképtelenebb hírek kapnak szárnyra vele kapcsolatban. Bejegyzéséért kapott hideget-meleget, voltak, akik leginkább a poszthoz tartozó fotót kifogásolták. Kata most az egyik hetilapra bukott ki, azt állítja, semmi olyat nem nyilatkozott, amit leírtak. TV + Sztárok--Hajdú Péter anyja fog tanúskodni a bíróságon Sarka Kata melletthttp://www.life.hu/sztarok/20170311-hajdu-peter-anyja-fog-tanuskodni-sarka-kata-mellett.htmlKata és az ügyvédei azt kérték Hajdú Péter édesanyjától, hogy a Bálint Antóniával való pereskedésben álljon mellé - írja a Bors. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.