Celebgyerekek, akik megszólalásig hasonlítanak az anyjukra

anya celeb gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs abban semmi csoda, hogy a gyerekek hasonlítanak a szüleikre, de azért előfordul, hogy az azonosság már-már zavarba ejtő. Nem is egy olyan celebcsemete van, akit össze lehetne téveszteni az anyukájával. Összegyűjtöttük azokat az anya-lánya párosokat, akik akár egymás ikertestvérei is lehetnének.

Reese Witherspoon és Ava Phillippe

Reese Witherspoon és Ava Phillippe Forrás: Instagram/Reese Witherspoon

Reese Witherspoon már 41 éves és három gyermek büszke édesanyja, de sem a kor nem látszik rajta, sem az, hogy már háromszor szült. Túl a negyedik ikszen is könnyedén össze lehetne téveszteni 17 éves lányával, aki az ő kiköpött mása. Stimmel a magasság, az arcforma és a mimika is, olyan, mintha Ava semmit sem örökölt volna semmit az édesapjától.

Vanessa Paradis és Lily-Rose Depp

Vanessa Paradis és Lily-Rose Depp Forrás: Instagram/Lily-Rose Depp

Énekesnőként és színésznőként vált híressé Vanessa Paradis, de a modellkedés sem áll távolt tőle, ahogy lányától, Lily-Rose Depptől sem. Le sem tagadhatnák, hogy rokonok, hiszen arcvonásaik és alkatuk teljesen megegyezik. Lily-Rose sem örökölt sok mindent híres apukájától, Johnny Depptől.

Cindy Crawford és Kaia Gerber

Kaia Gerber és Cindy Crawford Forrás: AFP

Az 51 éves Cindy Crawford még mindig csúcsformában van, ugyanolyan gyönyörű, mint egykor volt. Lánya, Kaia Gerber pedig olyan csodaszép, akár az édesanyja. Megszólalásig hasonlítanak egymásra, pedig a sztárcsemete még csak 15 éves, de kiváló géneket örökölt. Nem csoda, hogy ő is modellkedésre adta fejét.

Demi Moore és Rumer Willis

Demi Moore és Rumer Willis Forrás: AFP

Az 54 éves Demi Moore-nak több gyermeke is született Bruce Willistől, de talán Rumer az, aki a leginkább hasonlít rá. A 28 éves sztár is színésznőként keresi a kenyerét, akárcsak híres szülei, de nemcsak tehetségét örökölte az édesanyjától, hanem hosszú, sötét haját és vékony testalkatát is, ami miatt nagyon könnyű őket összekeverni.

Meryl Streep és Louisa Gummer

Meryl Streep és Louisa Gummer Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Hatalmas öröm lehet Meryl Streep lányának lenni, hiszen a színésznő amellett, hogy rendkívül tehetséges, még megmaradt embernek is. A sztárnak három lánygyermeke is van, de talán Louisa hasonlít a legjobban a mamájára. A 25 éves fiatal nem színésznőként, hanem inkább modellként keresi a kenyerét, ebben nem követte ismert édesanyja példáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.