Őrülten imádja kedvesét Pápai Joci

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
szerelem Pápai Joci énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes apa élete hihetetlenül felgyorsult és megváltozott, de az érzelmei ennek ellenére a helyén maradtak. 

Pápai Joci képviseli majd hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes nagyon boldog amiért őt választották ki a feladatra, bár állítása szerint neki nincs is közönsége. Később azonban kiderült, hogy a zenész téved, ugyanis A Dal óta elképesztően sok követője lett, nem is beszélve a megszaporodott hölgy rajongokról. Joci szerint ez a tény nincs hatással a magánéletére, pedig már 13 éve külön alszanak a párjával.

"Egészséges féltékenység van csak az életünkben. Az áttörés, A Dal, hogy mondjam finoman, a nőkre is hatott, ekkora rajongásban még nem volt részem. Anita eljött egy koncertemre, és imádtam, hogy ezt a nőáradatot annyira jól tudta kezelni" - mesélte Joci.

Dal 2017 nyertese. Pápai Joci Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A sztár azt is elárulta, hogy 2 éve volt szerelmes Anitába, mire végre közel kerültek egymáshoz. Egy baráti társaságba jártak, és a mai napig állítja, ő az élete szerelme. Joci ugyan szeretett csajozni, de miután Anita lett a barátnője, soha többé nem vágyott senki másra.

"Anita tudott minden „ügyemről", de aztán egymásba habarodtunk. Az első randin hazakísértem, leültünk egy padra és akkor már tudtuk, hogy nincs visszaút. Az egész lényét imádom, annyira finoman nő. Nagyon szeret, mindig teljes mellszélességgel kiállt értem, tudta, hogy nekem mennyire fontos az éneklés" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.