Szabó Zsófi felháborító üzenetet kapott a Facebookon

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
Szabó Zsófi Facebook üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közszereplőknek sok mindent el kell tűrniük, de van egy határ, és Szabó Zsófinál nemrég lépte át ezt valaki. Olyan gusztustalan üzenetet küldött ugyanis, hogy azt a sztár nem bírta szó nélkül hagyni.

A sztárok életét sokak követik nyomon, és vannak, akik feljogosítva érzik magukat, hogy különböző módon sértegessék a közszereplőket. Természetesen azoknak, akik ilyen életre vállalkoztak több mindent kell elviselniük, de van egy határ, amit Szabó Zsófinál nemrég átlépett valaki. A műsorvezető nem hagyta szó nélkül az undorító üzenetet.

Szabó Zsófi csúnya üzenetet kapott Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

"Ha Apád élne, szégyenkezne miattad" - ezzel a mondattal zárult a rövidke üzenet, amit Szabó Zsófi kapott, természetesen tele helyesírási hibával. A műsorvezető közvetlenül nem válaszolt a küldőnek, de közzétette a véleményét a közösségi oldalán. "Nem tetszem neki, idegesítem, tehetségtelennek tart, zavarja, hogy boldog vagyok és sikeres. Na bumm! Van ez így! Már megszoktam... az ilyen megnyilvánulások viszont már túlmennek egy határon" - írta a több között Zsófi, aki Sarka Katához már nem rohanhat a problémáival. A rajongói azonban megvédték őt, rengeteg kedves kommentet kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.