Isten éltesse Lady Gagát: Ma lett 31 éves!

Forrás: AFP/Mark Ralston -
énekesnő akkor és most Lady Gaga születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga mindössze 23 éves volt, mikor beroppant a zenei világ nagyjai közé, most pedig már a 31-et is betöltötte...

Stefani Joanne Angelina Germanotta névvel született Lady Gaga, aki a sikert a szókimondó dalszövegeinek, bátorító sorainak és az egyedi megjelenésének köszönheti. Természetesen amellett, hogy csodálatos hanggal áldotta meg a sors.

Így festett Lady Gaga a legutóbbi Grammy-gálán Forrás: AFP/Mark Ralston

Az énekesnő szinte bármilyen ruhát képes magára ölteni: láthattuk már elegáns öltözékben, de szinte teljesen meztelenül is jelent már meg, nem győzte takargatni a melleit. Természetesen nem feledkeztünk meg a nyershúsból készült szereléséről sem, amivel egy életre beírta magát a történelembe.

2008-ban debütált a The Fame című lemezével, amelyen olyan slágerek szerepelnek, mint a Just Dance vagy a Poker Face. Minden idők egyik legsikeresebb előadójának mondható, hiszen a 27 milliós albumeladásával, valamint a 146 milliós példányszámban értékesített kislemezeivel komoly mércét állított fel a zeneiparban.

/1403/Ilyen2014322155228

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.